Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Arrow right
Мобилни телефони
Nokia 6300 4G

Останете свързани с 4G и социалните мрежи.

Цвят

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – идеалният начин да започнете разговор. Поддържайте връзка с всички любими хора чрез WhatsApp и Facebook. Не пропускайте любимите си предавания с YouTube и се ориентирайте с Google Maps – с бързата 4G връзка всичко върви много по-гладко. А с Google Assistant можете също да откриете отговори на въпросите си, да получите информация и да се свържете с приятели. Всичко това е подплатено с много мощност и защитено от стабилен корпус, за да можете да поддържате чата още по-дълго.

Пълни спецификации

Социални мрежи

Поддържайте разговора с WhatsApp и Facebook.

YouTube

Гледайте каквото искате и когато искате в YouTube.

4G и WiFi точка за достъп

Насладете се на лекотата на 4G и споделете връзката си с WiFi точка за достъп.

Google Assistant

Обадете се на приятели и планирайте нови приключения – всичко става лесно с Google Assistant.

Отдайте се на социален живот

Гледайте сега

Свързаност

Изградете по-здрави връзки

Независимо дали е идеалният ден на плажа със семейството или снимката, която ви връща към този момент, няма да загубите връзка с истински важните неща.

Qualcomm® 210 и дълготрайност

Създайте си спомени за цял живот

Nokia 6300 4G никога няма да изостане от вашия график, благодарение на процесора Qualcomm® Snapdragon™ 210 и устойчивия си корпус.

Социални мрежи

Споделете любовта

Nokia 6300 4G е създаден да свързва хората. Приятелите винаги са наблизо с WhatsApp и Facebook, а в App Store ще откриете още много приложения.

YouTube

Развлечения с едно докосване

Няма време за скука. Слушайте любимите си парчета и гледайте най-новите предавания в YouTube – стриймингът е много по-добър с бързата 4G връзка.

4G и WiFi точка за достъп

Бъдете свързващото звено

Обаждания и видео – това са само някои от нещата, които работят по-гладко с 4G. И можете да споделите връзката си с приятели чрез WiFi точка за достъп.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Google, YouTube и Google Maps са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Google Assistant не е наличен на определени езици и в определени държави. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.