‌‌

Nokia 7.1

Изпъкнете и разкажете своята история

Купи сега

Камера

Снимки, заслужаващи споделяне

Nokia 7.1 прави снимки, които изглеждат толкова добре, че няма как да не ги споделите. Двойната основна камера с оптика ZEISS прави невероятни снимки, а с технологията AI можете да добавяте към всяка снимка артистични детайли с 3D персонажи, маски и филтри.

Проучете камерата
Проучете камерата
Проучете камерата

PureDisplay

Изживейте всеки детайл

Независимо дали сте навън на ярка слънчева светлина или в слабо осветена стая, дисплеят на Nokia 7.1 се адаптира динамично към средата и Ви осигурява великолепно визуално изживяване и на открито, и на закрито.

Прочетете повече
Прочетете повече
Прочетете повече

Дизайн

Стил и лукс

Хардуер

Цял ден без зареждане

С Nokia 7.1 можете да гледате, да играете и да сърфирате по-дълго без зареждане. Разполагате с достатъчно мощност за всичко, от игри до стрийминг, благодарение на мобилна платформа Qualcomm® Snapdragon™ 636.

До

  • Поддържа 400 GB MicroSD карта
  • 3 GB / 4 GB RAM

Софтуер

Най-доброто от Android

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 7.1 е устройство с Android One, което ви осигурява всичко необходимо и нищо излишно.

Открийте Android
Открийте Android
Открийте Android

Nokia 7.1

Избери магазин

Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Android е търговска марка Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании. USB Type-C™ е търговска марка на USB Implementers Forum. Предложенията може да варират. Проверете местната наличност. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Google Photos предлага безплатно, неограничено, висококачествено хранилище за снимки; изисква профил в Google и връзка с Интернет.

2 Nokia True Wireless се доставя с калъф, който съдържа 4 допълнителни заряда за до 15 часа живот на батерията. Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. Изпитано в лабораторни условия.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

4 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. Изпитано в лабораторни условия.

5Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни