Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Изявете творческите си умения

Цветен екран

HDR видео. Винаги.

Насладете се на изключителен контраст с PureDisplay, който се предлага само със смартфоните Nokia. За да е по-чиста картината, видеото, което гледате, се преобразува в реално време във висок динамичен обхват (HDR). Освен това можете да се отпуснете и да се насладите на видеото на яркия 6,3” Full HD+ екран.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

батерия

Повече мощност. По-малко зареждане.

Мощният процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660 в комбинация с най-новата версия на операционната система Android™ 9 Pie означава, че издържа два дни с едно зареждане.1 Освен това Nokia 7.2 има Адаптивна батерия с изкуствен интелект, който управлява живота на батерията, като дава приоритет на приложенията, които използвате най-често.

Дизайн

Всичко за естетиката

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 7.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Един наистина непреходен дизайн, който няма за цел само да радва окото, но и да устои на времето.

Научете повече

Nokia 7.2

Присъдена награда за иновации на Международното изложение за потребителска електроника - CES 2020 Innovation Awards

Награда в категорията "Мобилни устройства и аксесоари" за иновативни функции, естетически дизайн и технически характеристики.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Лесно поддържате високи обороти благодарение на бутона Google Assistant3. Можете да задавате въпроси, да преглеждате графика си и дори да намалите осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Научете повече

Адаптивен Google Assistant

Правите повече със свободни ръце

С режим Ambient на Google Assistant можете да проверявате прогнозата за времето и списъка със задачи, да управлявате музикални и смарт домашни устройства без дори да докосвате телефона. А освен това телефонът е и цифрова фоторамка - и всичко това, докато се зарежда.

Google One

Получавате повече от Google с Google One

Вземете 3-месечно пробно членство за 100 GB Google One (на стойност лв 3,99 на месец) при закупуване на Nokia 7.23. Като член на Google One получавате: 100 GB хранилище в облак за Google Drive, Gmail и Google Photos, автоматично архивиране на информацията на телефона и достъп до експертите на Google – всичко това в споделен семеен план.

Функции

Nokia 7.2

Дайте воля на творческите си умения с Nokia 7.2. Можете да правите невероятни снимки, да гледате видео във формат HDR и да не се налага да зареждате до 2 дни¹. И всичко това работи толкова добре със софтуера Android 9 Pie, че дори да си мислите, че е перфектен, той ще продължи да става все по-добър.

Камери

Камери

Комбинирана тройна камера с основна камера 48 MP и оптика на ZEISS Optics.

Дисплей

Дисплей

6,3” Full HD+ екран с PureDisplay. Конвертиране във формат HDR в реално време.

батерия

батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660, плюс aдаптивна батерия, управлявана от изкуствен интелект.

Дизайн

Дизайн

Многослойно покритие за гладко метално усещане. Разсейващото светлината сатенено гладко задно стъкло.

Пълни спецификации

Nokia 7.2

Вече е наличен на пазара

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Google, Android и други свързани марки са търговски марки на Google LLC. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Incorporated, регистрирана в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. Животът на батерията зависи много от настройките, начина на употреба и други фактори.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

3Приложими са определени условия .

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

5Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

(