Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

Изявете творческите си умения

Цветен екран

HDR видео. Винаги.

Насладете се на изключителен контраст с PureDisplay, който се предлага само със смартфоните Nokia. За да е по-чиста картината, видеото, което гледате, се преобразува в реално време във висок динамичен обхват (HDR). Освен това можете да се отпуснете и да се насладите на видеото на яркия 6,3” Full HD+ екран.

Научете повече
Научете повече
Научете повече

батерия

Повече мощност. По-малко зареждане.

Мощният процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660 в комбинация с най-новата версия на операционната система Android™ 9 Pie означава, че издържа два дни с едно зареждане.1 Освен това Nokia 7.2 има Адаптивна батерия с изкуствен интелект, който управлява живота на батерията, като дава приоритет на приложенията, които използвате най-често.

Дизайн

Всичко за естетиката

Вдъхновен от финландския дизайн, Nokia 7.2 съчетава майсторската изработка и качествените материали в идеален баланс. Един наистина непреходен дизайн, който няма за цел само да радва окото, но и да устои на времето.

Научете повече

Android

Готов за Android 10 и следващите версии

Телефон, който непрекъснато се усъвършенства с времето. Благодарение на най-новата версия на Android 9 Pie ще получавате актуализации на Android за 2 години и актуализации на сигурността за 3 години.

Nokia 7.2

Присъдена награда за иновации на Международното изложение за потребителска електроника - CES 2020 Innovation Awards

Награда в категорията "Мобилни устройства и аксесоари" за иновативни функции, естетически дизайн и технически характеристики.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Google Assistant

Малко помощ, където и да отидете

Лесно поддържате високи обороти благодарение на бутона Google Assistant3. Можете да задавате въпроси, да преглеждате графика си и дори да намалите осветлението. Вашият асистент непрекъснато се учи и адаптира в процеса на работа, затова можете да се наслаждавате повече на живота, като правите по-малко неща на телефона.

Научете повече

Адаптивен Google Assistant

Правите повече със свободни ръце

С режим Ambient на Google Assistant можете да проверявате прогнозата за времето и списъка със задачи, да управлявате музикални и смарт домашни устройства без дори да докосвате телефона. А освен това телефонът е и цифрова фоторамка - и всичко това, докато се зарежда.

Google One

Получавате повече от Google с Google One™

Вземете 3-месечно пробно членство за 100 GB Google One (на стойност лв 3,99 на месец) при закупуване на Nokia 7.23. Като член на Google One получавате: 100 GB хранилище в облак за Google Drive, Gmail и Google Photos, автоматично архивиране на информацията на телефона и достъп до експертите на Google – всичко това в споделен семеен план.

Функции

Nokia 7.2

Дайте воля на творческите си умения с Nokia 7.2. Можете да правите невероятни снимки, да гледате видео във формат HDR и да не се налага да зареждате до 2 дни¹. И всичко това работи толкова добре със софтуера Android 9 Pie, че дори да си мислите, че е перфектен, той ще продължи да става все по-добър.

Камери

Камери

Комбинирана тройна камера с основна камера 48 MP и оптика на ZEISS Optics.

Дисплей

Дисплей

6,3” Full HD+ екран с PureDisplay. Конвертиране във формат HDR в реално време.

батерия

батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 660, плюс aдаптивна батерия, управлявана от изкуствен интелект.

Дизайн

Дизайн

Многослойно покритие за гладко метално усещане. Разсейващото светлината сатенено гладко задно стъкло.

Пълни спецификации

Nokia 7.2

Вече е наличен на пазара

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Google, Android и други свързани марки са търговски марки на Google LLC. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Incorporated, регистрирана в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. Животът на батерията зависи много от настройките, начина на употреба и други фактори.

3 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

3Приложими са определени условия .

4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

5Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.