Nokia 8.1

Nokia 8.1

Очаквайте още

Превъзходно визуално изживяване

Адаптивният 6,18’’ Full-HD+ PureDisplay показва реални цветове и съдържание – дори при ярка слънчева светлина. Благодарение на поддръжката на HDR10, 96% цветова палитра и съотношение на контраста 1:1500, можете да се наслаждавате на видео с по-ярки детайли и по-богати цветове. Освен това новата функция „Адаптивна яркост" на Android 9 Pie научава Вашите предпочитания за яркост на екрана и автоматично регулира настройките.

  • 6,18’’ Full-HD+ дисплей
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

Дизайн

Изтънченост на дизайна

Хардуер

Заряд за няколко дни

Високоефективният процесор Qualcomm™ Snapdragon® 710 със силата на изкуствения интелект Ви дава скоростта, от която се нуждаете, а новата функция Адаптивна батерия на Android 9 Pie осигурява двудневна издържливост на батерията1.

  • Android 9 Pie Адаптивна батерия
  • 18 W бързо зареждане

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор

Android One

Най-доброто от Android

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 8.1 е устройство с Android One, което ви дава всичко необходимо и нищо излишно: удобен и лесен за употреба интерфейс, внимателно подбрани предварително инсталирани приложения, плюс безплатно хранилище за висококачествени снимки с Google Photos2. Редовните актуализации за сигурност и софтуерните надстройки за две години означават, че Nokia 8.1 с Android One винаги ще бъде защитен и ще разчита на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Функции

Nokia 8.1

Очаквайте повече от телефона си. Създавайте зашеметяващи снимки с комбинираната двойна камера 12 MP и 13 MP или с камерата за селфи 20 MP - всички те с оптика ZEISS Optics. Със своя двудневен живот на батерията1 отличеният с награда Nokia 8.1 ще се справи с всяка задача.

Камери

Камери

Двойна основна камера с оптика ZEISS Optics и камера за селфи 20 MP.

Дисплей

Дисплей

6,18'' Full-HD+ екран с PureDisplay и поддръжка на HDR10.

батерия

батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 710. Живот на батерията до 2 дни¹.

Иновативно управление

Иновативно управление

Портрети със студийно осветление. Добавяне на ефекти на замъгляване с функция боке на живо.

Пълни спецификации

Nokia 8.1

Вече е наличен на пазара

Камерите с изкуствен интелект могат да правят невероятни снимки при ниска осветеност, тъй като са оптимизирани за прецизно улавяне на светлината. Дисплеят 6,18’’ Full-HD+ PureDisplay осигурява завладяващо визуално изживяване както при слаба, така и при ярка светлина, а поддръжката на HDR10 подчертава яркостта на детайлите и богатството от цветове във Вашите видеоклипове. Чист, сигурен и винаги актуален Android 9 Pie.

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Още ли търсите?

Открийте перфектния телефон за вас

Вижте всички телефони

Google, Android и други търговски марки са собственост на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании. USB Type-C™ е търговска марка на USB Implementers Forum. Офертите може да се различават. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет.

3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

4 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

5Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни