Facebook Instagram YouTube Twitter 6.18

Nokia 8.1

Skip to main content

Voted the best mid-ranger of its year.

Enlarge Син Nokia 8.1 from Front and Back
Enlarge Син Nokia 8.1 from Front
Enlarge Син Nokia 8.1 from Back
Enlarge Син Nokia 8.1 from Back
Enlarge Син Nokia 8.1 from Front and Back
Enlarge Син Nokia 8.1 from Front
Enlarge Син Nokia 8.1 from Back
Enlarge Син Nokia 8.1 from Front and Back
ЦвятСин
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 8.1

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 8.1

Очаквайте повече от телефона си. Създавайте зашеметяващи снимки с комбинираната двойна камера 12 MP и 13 MP или с камерата за селфи 20 MP - всички те с оптика ZEISS Optics. Със своя двудневен живот на батерията1 отличеният с награда Nokia 8.1 ще се справи с всяка задача.
Пълни спецификации

Камери

Двойна основна камера с оптика ZEISS Optics и камера за селфи 20 MP.

Дисплей

6,18'' Full-HD+ екран с PureDisplay и поддръжка на HDR10.

Батерия

Енергийно ефективен процесор Qualcomm® Snapdragon™ 710. Живот на батерията до 2 дни¹.

Иновативно управление

Портрети със студийно осветление. Добавяне на ефекти на замъгляване с функция боке на живо.

Очаквайте още

Камера

Прекрасни селфита през деня и през нощта

Предната 20 MP камера улавя светлината по усъвършенстван начин и прави прекрасни селфита при слаба осветеност. Можете да използвате интегрираните в приложението на камерата Google Lens™ и Снимки с движение, за да заснемате изключително плавни видеоклипове, чрез които да изследвате света и да научавате повече за различните места, предмети и животни, уловени от обектива на Вашата камера.

Прецизно улавяне на светлината и OIS

Висококачествени изображения със ZEISS Optics, оптична стабилизация на изображението и супер чувствителен сензор.

Изображения, генерирани с изкуствен интелект

Можете да правите зашеметяващи портретни снимки със студийно осветление и да използвате функцията за боке ефект на живо при заснемане на кадъра или след това.

По-креативен режим Dual-Sight

Създайте по-интересни снимки за споделяне чрез Dual-Sight стрийминг на живо с 3D персонажи, филтри и маски.

Екран

Превъзходно визуално изживяване

Адаптивният 6,18’’ Full-HD+ PureDisplay показва реални цветове и съдържание – дори при ярка слънчева светлина. Благодарение на поддръжката на HDR10, 96% цветова палитра и съотношение на контраста 1:1500, можете да се наслаждавате на видео с по-ярки детайли и по-богати цветове. Освен това новата функция „Адаптивна яркост" на Android 9 Pie научава Вашите предпочитания за яркост на екрана и автоматично регулира настройките.

  • 6,18’’ Full-HD+ дисплей
  • PureDisplay

Софтуер

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Android One

Най-доброто от Android

Програмата Android One включва телефони, които отговарят на високите софтуерни изисквания на Google. Nokia 8.1 е устройство с Android One, което ви дава всичко необходимо и нищо излишно: удобен и лесен за употреба интерфейс, внимателно подбрани предварително инсталирани приложения, плюс безплатно хранилище за висококачествени снимки с Google Photos2. Редовните актуализации за сигурност и софтуерните надстройки за две години означават, че Nokia 8.1 с Android One винаги ще бъде защитен и ще разчита на последните иновации на Google, като например оптимизации за Google Assistant.
Научете повече за Android One

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, Android и други търговски марки са собственост на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies Inc. и/или техни дъщерни компании. USB Type-C™ е търговска марка на USB Implementers Forum. Офертите може да се различават. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Безплатното хранилище с високо качество изисква профил в Google и връзка с Интернет. 3 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 4 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията. 5Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни
* Съгласно проучване на Counterpoint Research за 2020 г.