Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia 8 Sirocco

Skip to main content

A pristine design that feels as good as it looks.

Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Front
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Back
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Back
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Front
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Back
Enlarge Черен Nokia 8 Sirocco from Front and Back
ЦвятЧерен
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 8 Sirocco

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

Nokia 8 Sirocco

Дизайн

3D Corning® Gorilla® Glass 5 for a sleek and sophisticated look

Камера

Wide-angle 12 MP rear camera with ZEISS optics plus Pro Camera mode

Мощност

Qi Wireless Charging enabled

Хардуер

6 GB RAM and Qualcomm® Snapdragon™ 835 mobile platform

Обикновеният начин на живот заслужава необикновен телефон

Дизайн

Приспособен да се вписва във всякакви условия

Nokia 8 Sirocco е изваян от моноблок неръждаема стомана, обработван машинно в продължение на часове до постигането на здрава, но уникално тънка и компактна форма. Със своята елегантност той пасва винаги и навсякъде.

Full 3D Corning® Gorilla® Glass 5 обвива всички страни, за да придаде красота и здравина, когато реалността го изисква.

Изящна изработка за реалния живот

В студения север ни учат да изработваме неща, на които можем да разчитаме в реалния живот. А в реалния живот, когато нещата не са като на кино, най-важното за смартфона е да можеш да разчиташ на него.

Android 10

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Вижте повече за Android 10

Android Enterprise Recommended Препоръчано за корпоративни потребители

Вашият гаранционен печат

Android Enterprise Recommended (Препоръчано за корпоративни потребители) Ви служи като гаранция, че възможностите, сигурността и гъвкавостта на даден телефон с Android са подходящи за Вашата компания / организация. Устройство с такава маркировка е тествано стриктно от Google, за да се гарантира, че отговаря на много специфичен набор от изисквания .

Научете повече

Оптика

Всяка снимка се превръща в изкуство.

Широкоъгълната 12 MP основна камера с оптика ZEISS и 2х оптично увеличение ви осигуряват кристално ясни снимки, дори при лоши условия, правейки всеки ваш спомен удивителен.

Аудио

Дори ужасяващо силният звук звучи превъзходно

Трите интегрирани микрофона осигуряват висок динамичен диапазон с 24-битово аудио и позволяват записване до 132 децибела. Това означава кристално ясен звук без изкривяване дори и на най-шумните концерти.

Аксесоари

Безжични слушалки Nokia Active

Прецизна диамантена шлифовка на първокласен алуминиев корпус с невероятен дизайн.
Прецизно настроен, висококачествен звук с чисти басови тонове за вдъхновяващо преживяване.

Обикновените тренировки заслужават необикновен музикален съпровод.

Научете повече

Софтуер

Най-доброто от Android

Android One осигурява софтуерно изживяване, създадено от Google, на Nokia 8 Sirocco. Вземете всичко, което искате, с опростен, лесен за използване интерфейс и подбран набор от предварително инсталирани приложения и безплатно, неограничено съхранение на високачествени снимки в Google Photos3. Редовните актуализации за сигурността и две години надграждания на ОС означават, че Nokia 8 Sirocco с Android One си остава защитена и разполага с последните иновации на Google като например оптимизация за Google Assistant.
Learn more about Android One

Мощност

Подготвен за предстоящото

Nokia 8 Sirocco разполага с достатъчно мощност за висока производителност с 6 GB RAM и 128 GB1 вътрешно място за съхранение, за повече сигурност в утрешния ден. Има възможност за безжично зареждане и зареждане на 50% за 30 минути, за да не скучаете докато пътувате за работа сутрин. Истинският живот невинаги е слънчев, затова направихме Nokia 8 Sirocco водоустойчива по стандарта IP67.

Проучване на Counterpoint

№ 1 в класациите за доверие за втора поредна година*

„Nokia води класациите за доверие въз основа на софтуер, актуализации за сигурност и качество на изработка“

Благодарение на актуализациите за сигурност за период от 3 години и актуализациите на софтуера на Android™ за период от 2 години смартфоните Nokia за пореден път оглавяват класациите за доверие на Counterpoint Research 2020. Освен това изпреварваме останалите марки смартфони и по качество на изработка, защото нашите устройства дават по-добри резултати в тестовете от стандартните за сектора. Вижте проучването, за да научите повече.

logo-Counterpoint-black-180px
Вижте проучването
Nokia smartphones that get years of security updates

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Предложението може да варира. Проверете местната наличност. Всички спецификации, функции и друга информация за продукта подлежат на промяна без предизвестие. Използваните изображения са само с илюстративна цел.

Google, Android и Android One са търговски марки на Google LLC; Oreo е търговска марка на Mondelez International, Inc. group. Qualcomm, Snapdragon и Kryo са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирана в САЩ и в други държави. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или на нейните дъщерни дружества.

1Предварително инсталираните системен софтуер и приложения заемат значителна част от пространството в паметта. 2Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. В крайна сметка може да се наложи смяна на батерията. 3Google Photos предлага безплатно, неограничено съхранение за висококачествени снимки; изисква акаунт в Google и интернет връзка. 4Ако е доставен с Android Oreo, може да се надгради до Android 9 Pie. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни