Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Durability 4G 4G Battery Keypad

Nokia 800 Tough

Skip to main content

В дъжд или слънце, в киша или сняг, Nokia 800 Tough е винаги с вас, дори в най-тежките условия.

Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Front
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Front and Back
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Front
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Back
Enlarge Черен Nokia 800 Tough from Front and Back
ЦвятЧерен
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia 800 Tough

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • A1
  • Technopolis

Един здрав телефон

Nokia 800 Tough

Nokia 800 Tough е проектиран да се използва и да издържа при тежки условия. Той има издържлива батерия, интернет свързаност 4G LTE, както и всички основни функции: камера, фенерче и поддръжка на приложения като Google Maps и WhatsApp.

Пълни спецификации

Устойчивост

Водоустойчив и прахоустойчив с клас на защита IP68, защита от удар, съответствие с MIL-STD-810G¹.

4G

Предварително инсталирани Facebook и WhatsApp. Функция за Wi-Fi споделяне.

Батерия

До 43 дни в режим на готовност с едно зареждане.

Бутони

Здрави гумирани бутони за лесна употреба с ръкавици.

Устойчивост

Водоустойчив, прахоустойчив, удароустойчив

Проектиран със защита от клас IP68, Nokia 800 Tough е устойчив на случайно изпускане, прах, пясък, вода и дори на екстремни температури1. Дестинация: Навсякъде.

Водоустойчив

Повече от защита от пръски

Дизайнът на Nokia 800 Tough е устойчив на екстремна влага - може да издържи на потапяне във вода до 1,5 метра в продължение на 30 минути – което го прави перфектният телефон за всякакви условия.

Прахоустойчив

Малко прах не го плаши

Прах? Пясък? Няма проблем. Nokia 800 Tough има защита от всичко това – можете уверено да вземете телефона със себе си, където и да работите или играете.

Удароустойчив

Устойчив на изпускане върху бетон

Nokia 800 Tough е защитен от евентуално изпускане върху най-твърдите повърхности, като например бетон, от височина до 1,8 метра1.

Устойчив на климатични влияния

Смело посреща стихиите

Nokia 800 Tough съответства на MIL-STD-810G, което означава, че е проектиран и изпитан съгласно военните стандарти и може да издържи на най-тежките условия, дори и на температури от -20 C до +55 C1.

Основни инструменти

Свършете работата с 4G

Благодарение на по-големите бутони, противоплъзгащото покритие, предварително инсталираните приложения и 4G LTE, Nokia 800 Tough е перфектното устройство, което винаги на ваша страна дори в най-тежките условия на работа.

Големи бутони

По-големи бутони. По-добро усещане.

Гумираните здрави бутони придават на Nokia 800 Tough по-стабилно и по-добро тактилно усещане, и го правят лесен за употреба дори с ръкавици.

WhatsApp, Facebook и много други

Останете свързани

Nokia 800 Tough се предлага с предварително инсталирани WhatsApp и Facebook, за да не губите връзка със семейството и колегите си. Искате още приложения? Просто ги изтеглете от магазина за приложения, който непрекъснато се разраства.

4G LTE

Безпроблемна връзка

С 4G LTE имате скоростна Интернет връзка, точно каквато ви е необходима. Освен това лесно можете да споделите Wi-Fi с близките устройства, за да осигурите връзка на вашия лаптоп или таблет.

Противоплъзгащ корпус

Никога не губи сцепление

Благодарение на противоплъзгащото покритие и гумените ръбове Nokia 800 Tough приляга стабилно в ръката, затова има по-малка вероятност да го изпуснете.

Батерия и компоненти

Изключителна батерия. Най-добрите основни функции.

Фенерче, камера, високоговорител и още много други компоненти, захранвани от издържливата батерия. Nokia 800 Tough притежава всички елементи, които са ви необходими, независимо какво ще ви се случи през деня или през нощта.

Nokia 800 Tough е винаги на ваша страна. Батерията може да работи 43 дни в режим на готовност само с едно зареждане, което я прави една от най-издръжливите в нашата гама.

Предпазна примка

Винаги с вас

С предпазната примка, предназначена специално за закачане към лента на китката или на врата, можете да прикачите Nokia 800 Tough към почти всичко.

Камера

Запечатайте всяко приключение

Със своята вградена 2-мегапикселова основна камера и LED светкавица за най-тъмните моменти, Nokia 800 Tough може да заснеме каквото поискате, когато поискате.

Фенерче

Нека бъде светлина

Осветете всяко приключение с Nokia 800 Tough и специалното му фенерче.

Nokia 800 Tough

Носител на награда: iF DESIGN AWARD 2020

Отличен на международния форум в Хановер iF International Forum Design GmbH, Nokia 800 Tough наскоро получи световноизвестната награда за дизайн iF DESIGN AWARD.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google, Google maps и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Qualcomm е търговска марка на Qualcomm Incorporated, регистрирана в Съединените щати и в други държави. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички снимки са само с илюстративна цел.

1Изпитванията са направени в лабораторни условия. 3Действителната възможност за осъществяване на повиквания VoLTE HD зависи от предлагането на местните оператори и доставчици на услуги за пренос на данни. 4 Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет. 5За слушане на FM радио са необходими съвместими слушалки, които може да се продават отделно. 6Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.