Nokia 9 PureView

‌‌

Nokia 9 PureView

Изследвайте всеки детайл

Shot and edited entirely on Nokia 9 PureView

Дизайн и производителност

Съвършенство

Изкуството е процес на усъвършенстване - премахване на ненужното, докато остане само чист и въздействащ образ. Изследвайте слоевете на Nokia 9 PureView тук.

Екран и звук

Удоволствие за сетивата

Вижте повече
Вижте повече
Вижте повече
Екран и звук
Удоволствие за сетивата

Визуалното изживяване, което вашите снимки заслужават: Nokia 9 PureView е с 5,99” безрамков дисплей pOLED QHD с резолюция 2K. Технологията PureDisplay създава реални цветове и подобрена видимост при директна осветеност.

  • Поддръжката на HDR10 ви позволява да се насладите на най-новото съдържание с по-добри детайли, контраст и цвят
  • Запис на 4K HDR видео с пространствен звук за още по-завладяващо изживяване
  • Qualcomm® aptX™ за висококачествено възпроизвеждане на аудио от Bluetooth® високоговорители и слушалки

Софтуер: Операционна система

Android™ 10 вече е наличен за изтегляне

Улеснени настройки за поверителност, по-бързо писане на отговори и цялостни подобрения, с които да се чувствате по-свободни при работа с телефона - Android 10 има много нови функции, които ви помагат да получите максимума от своя смартфон Nokia.

  • Тъмна тема
  • Интелигентен отговор
Android One
Android One
Android One

Nokia 9 PureView

Носител на награда Good Design® за 2019 г.

Nokia 9 PureView получи наградата Good Design за 2019 г. от Чикаго Атенеум: Музей за архитектура и дизайн, в категорията "Електроника", за своя усъвършенстван дизайн, надеждност, иновативни функции и сигурно изживяване с Android.

Вижте профила за Good Design

Проучване на Counterpoint

Телефоните Nokia са класирани на първо място по актуализации на софтуера и сигурността

Смартфоните Nokia получават актуализации на софтуера за 2 години и месечни актуализации за сигурността за период от 3 години. Изпълнението на това обещание означава, че осигуряваме най-високо ниво на софтуерни актуализации и сигурност, което ни поставя на първо място сред останалите марки смартфони. Вижте проучването на Counterpoint, за да научите повече.

Nokia 9 PureView

Вече е наличен на пазара

Цените може да са различни в зависимост от конкретния търговец и спецификациите, като например размер на паметта. Като партньор на Amazon, HMD Global печели от покупките, които отговарят на определени условия.
Пълни спецификации
Пълни спецификации
Пълни спецификации

Регистрирай ме

Бъдете сред първите, които научават актуалните ни новини.

Android, Google и други свързани марки и лога са търговска марка на Google LLC. Adobe Photoshop Lightroom е или регистрирана търговска марка, или търговска марка на Adobe в Съединените щати и/или в други държави. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. aptX е търговска марка Qualcomm Technologies International, Ltd., регистрирана в Съединените щати и в други държави. USB Type-C™ и USB-C™ са търговски марки на USB Implementers Forum.

1Системата от камери се състои от два сензора за цвят, които действат паралелно с три ултра-чувствителни монохромни сензора. Всеки монохромен сензор регистрира 2,9 пъти повече светлина от типичен сензор за цвят на смартфон. Под сензор на камера за смартфон се има предвид единичен сензор за цвят (12MP, 1,25 um, F/1.8).

2Предварително инсталираните системен софтуер и приложения използват значителна част от наличната памет.

3Free storage at high quality, requires Google account and internet connection. Not applicable for RAW/DNG format files.

4 Google Assistant се предлага на избрани пазари и езици. На пазарите, където не е наличен, Google Assistant е заменен с Google Search. Проверете наличността на https://support.google.com/assistant.

5Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.

6Ако е доставен с Android Oreo / Android 9 Pie, може да се надгради до Android 10. Имайте предвид, че това може да консумира допълнителни мобилни данни.

(