Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Display 6.7 inches 6.7 Camera Android Durability

Nokia C31

Skip to main content

Насладете се на гледката със зашеметяващия дисплей и тройните камери

Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Front and Back
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Front
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Back
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Back
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Front and Back
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Front
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Back
Enlarge Синьозелен Nokia C31 from Front and Back
ЦвятСиньозелен
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia C31

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Vivacom
  • Yettel
Talking on the Nokia C31 smartphone
Talking on the Nokia C31 smartphone

Nokia C31 - The big move

Виждайте повече. Снимайте повече.

Nokia C31 е създаден да вземе максимума от всеки момент със зашеметяващия 6,7-инчов HD+ дисплей. Заснемайте страхотни снимки през деня или през нощта с тройната основна камера и селфи камерата, предоставени от Camera from Google.

Правете всичко по-дълго време.

Nokia C31 Ви дава свободата да вършите много неща само с едно зареждане, за да можете да стриймвате, да разглеждате, да сърфирате и каквото още ви хрумне по-дълго. Всичко това е благодарение на тридневната издръжливост на батерията1 и на функциите за спестяване на енергия, подпомагани от изкуствен интелект.

Винаги надежден и здрав

Неговият стабилен дизайн и защита срещу проникване IP52 означава, че Nokia C31 е по-добре защитен от околната среда. Отвътре Android 12 предоставя последните иновации от Google, а благодарение на намаления брой предварително заредени приложения софтуерът Ви работи по-добре.

Nokia C31

Вземете максимума от всеки момент. Nokia C31 е създаден да виждате и снимате повече благодарение на зашеметяващ 6,7-инчов HD+ дисплей, тройна основна камера и камера за селфи, захранвани от Camera from Google. Притежава стандартните за нас издържливост и обещания за сигурност. Освен това Android 12 Ви предоставя последните иновации от Google, подобрена сигурност на данните и лесен за употреба софтуер, който Ви помага да извлечете повече от мобилните си данни и паметта на устройството.

Пълни спецификации

6,7-инчов HD+ дисплей

Нещата, които харесвате, на по-голям екран. Навсякъде, по всяко време.

Тройна основна камера и селфи камера, предоставени от Camera from Google

Заснемайте спиращи дъха живописни гледки, красиви портретни изображения и звездни нощни снимки.

Предлага се с Android 12

По-личен, по-сигурен и по-интуитивен от всякога.

Издръжлив, надежден и ефективен

Отличителното качество на изработка на Nokia със защита срещу проникване IP52 и лесен за употреба софтуер.

Nokia C31 and its 6.7” HD+ display

Дисплей

Виждайте повече, снимайте повече

6,7-инчовият HD+ дисплей прави Nokia C31 най-добрият смартфон за гледане на блокбъстъри у дома или в движение.

Triple-rear camera powered by Camera from Google

Камера

По-добри снимки както през деня, така и през нощта

Тройната основна камера и камерата за селфи, предоставени от Camera from Google, гарантират страхотни възможности за фотография, както през деня, така и през нощта. Освен това красивият портретен режим Ви позволява да правите страхотни селфита.

Операционна система

Оптимизирано изживяване благодарение на Android 12

Търсите смартфон изживяване, което да Ви даде повече време? Nokia C31 се предлага с Android 12, който включва последните иновации от Google за едно по-лично, по-сигурно и по-интуитивно изживяване. Освен това лесният за употреба софтуер прави мобилните Ви данни и паметта по-дълготрайни.

Устойчивост

Още по-добра защита

Наследник на характерната за телефоните Nokia устойчивост, Nokia C31 се предлага със защита срещу проникване IP52, за да бъдете спокойни, че Вашето устройство ще издържи на околната среда.

Устройствата на Nokia вече включват приложението GoPro Quik.

Пригответе се да отключите творческото си вдъхновение отвсякъде. Вече можете да снимате, редактирате и споделяте на избрани телефони Nokia с приложението GoPro Quik.

Научете повече
Camera features on the GoPro Quik App

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

1 Въз основа на тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва например игри, стрийминг на видеа, обаждания, изпращане на съобщения, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

HMD Global Oy е ексклузивният притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Google и Android са запазени марки на Google LLC.