Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock

Nokia G10

Запечатайте и споделете семейните моменти на голям екран и с издържлива батерия.

Цвят
Модел
3 GB RAM, 32 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Telenor
  • Vivacom
  • Technopolis
  • Zora
  • Technomarket

Always on the go with the name you know

Nokia G10

Необходима ви е енергия, за да се справите със семейните предизвикателства. Много енергия. За щастие Nokia G10 ще ви даде необходимото – батерия, която с едно зареждане издържа няколко дни, а не няколко часа. Големият екран ще задържи вниманието на децата през цялото пътуване, а тройната основна камера с усъвършенствани функции е винаги в готовност да заснеме специалните моменти, по всяко време. Добавете към това и последната версия на Android™ 11, актуализации на софтуера за две години и актуализации на сигурността за три години и ще получите телефон, който наистина ще издържи предизвикателствата на времето.

Пълни спецификации

Батерия с изкуствен интелект

Въоръжете се с батерия, която издържа през целия уикенд.

Усъвършенстван 6,5” екран

Големият и ярък екран ще завладее напълно вниманието ви.

Тройна камера и режими с изкуствен интелект

Запечатайте безценните семейни моменти от всеки ъгъл.

Сигурен достъп

Мигновено отключване – необходим е само поглед или докосване.

5050 mAh батерия с изкуствен интелект²

Можете винаги да разчитате на него

Тайната на щастието е в… живота на батерията. Когато батерията падне, има пропуснати обаждания, лошо настроение и нерви. Затова Nokia G10 е с батерия, която издържа 3 дни с едно зареждане¹.

Редовни актуализации за сигурност

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Редовните месечни актуализации на сигурността за 3 години ви дават увереност, че вашите файлове, видеоклипове, снимки и данни са винаги защитени.

Android™ 11

Софтуер, който непрекъснато се усъвършенства

Искате да запомните кой, кога и какво е казал? С Android 11 виждате, отговаряте и управлявате разговорите в няколко приложения за съобщения от едно място. А с актуализациите на софтуера ще получавате най-новите функции в продължение на две години. Все едно да имате бъдещия телефон още днес.

Усъвършенстван 6,5” екран

Голям екран за развлечение на цялото семейство

Екранът на Nokia G10 е голям и ярък, за да може всеки да се наслаждава на любимите си филми, телевизионни предавания и приложения, дори и при ярка дневна светлина.

Тройна камера и режими с изкуствен интелект

Снимайте всички преживявания на семейството

Времето със семейството, изпълнено с ангажименти или забавления, минава бързо. Но тройната камера на Nokia G10 е винаги готова да заснеме специалните моменти - от училищните пиеси до семейните празненства и всичко, което се случва междувременно.

Дизайн

Устойчив

Скандинавският дизайн е известен със своите минимализъм и елегантност. Получавате точно това - най-съвременните технологии в лек, тънък и здрав корпус, обагрен в цветовете на скандинавската Night и Dusk.

Отключване с лицево разпознаване

Отключване с поглед. Сигурност за семейството.

Със страничния сензор за пръстов отпечатък и лицевото разпознаване можете да отключите телефона си мигновено и веднъж завинаги да убедите децата си, че родителите имат супер сили.

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.