Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Arrow right

Nokia G10

Смартфони
Nokia G10

Запечатайте и споделете семейните моменти на голям екран и с издържлива батерия.

Цвят

Nokia G10

Необходима ви е енергия, за да се справите със семейните предизвикателства. Много енергия. За щастие Nokia G10 ще ви даде необходимото – батерия, която с едно зареждане издържа няколко дни, а не няколко часа. Големият екран ще задържи вниманието на децата през цялото пътуване, а тройната основна камера с усъвършенствани функции е винаги в готовност да заснеме специалните моменти, по всяко време. Добавете към това и последната версия на Android™ 11, актуализации на софтуера за две години и актуализации на сигурността за три години и ще получите телефон, който наистина ще издържи предизвикателствата на времето.

Пълни спецификации

Батерия с изкуствен интелект

Въоръжете се с батерия, която издържа през целия уикенд.

Усъвършенстван 6,5” екран

Големият и ярък екран ще завладее напълно вниманието ви.

Тройна камера и режими с изкуствен интелект

Запечатайте безценните семейни моменти от всеки ъгъл.

Сигурен достъп

Мигновено отключване – необходим е само поглед или докосване.

Always on the go with the name you know

Гледайте сега

5050 mAh батерия с изкуствен интелект²

Можете винаги да разчитате на него

Тайната на щастието е в… живота на батерията. Когато батерията падне, има пропуснати обаждания, лошо настроение и нерви. Затова Nokia G10 е с батерия, която издържа 3 дни с едно зареждане¹.

Редовни актуализации за сигурност

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Редовните месечни актуализации на сигурността за 3 години ви дават увереност, че вашите файлове, видеоклипове, снимки и данни са винаги защитени.

Android™ 11

Софтуер, който непрекъснато се усъвършенства

Искате да запомните кой, кога и какво е казал? С Android 11 виждате, отговаряте и управлявате разговорите в няколко приложения за съобщения от едно място. А с актуализациите на софтуера ще получавате най-новите функции в продължение на две години. Все едно да имате бъдещия телефон още днес.

Усъвършенстван 6,5” екран

Голям екран за развлечение на цялото семейство

Екранът на Nokia G10 е голям и ярък, за да може всеки да се наслаждава на любимите си филми, телевизионни предавания и приложения, дори и при ярка дневна светлина.

Тройна камера и режими с изкуствен интелект

Снимайте всички преживявания на семейството

Времето със семейството, изпълнено с ангажименти или забавления, минава бързо. Но тройната камера на Nokia G10 е винаги готова да заснеме специалните моменти - от училищните пиеси до семейните празненства и всичко, което се случва междувременно.

Дизайн

Устойчив

Скандинавският дизайн е известен със своите минимализъм и елегантност. Получавате точно това - най-съвременните технологии в лек, тънък и здрав корпус, обагрен в цветовете на скандинавската Night и Dusk.

Отключване с лицево разпознаване

Отключване с поглед. Сигурност за семейството.

Със страничния сензор за пръстов отпечатък и лицевото разпознаване можете да отключите телефона си мигновено и веднъж завинаги да убедите децата си, че родителите имат супер сили.

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia. Не поемате ангажименти и не е необходимо въвеждане на начин на плащане — готови сте за работа за по-малко от минута.

Научете повече
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

2 Батерията има ограничен брой цикли на презареждане и капацитетът ѝ намалява с времето. След време може да се наложи подмяна на батерията.