Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Quad camera Speaker Battery Design

Nokia G20

Снимайте видео по свой собствен начин с пространствен звук и с батерия, която издържа 3 дни¹.

Цвят
Опции
4 GB RAM, 64 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • Vivacom
  • Technopolis

Уловете най-важните моменти

Гледайте сега

Nokia G20

Живейте пълноценно и споделяйте живота с най-скъпите си хора. Това става лесно с Nokia G20. Никога не е било толкова лесно да уловите всичко, което виждате и чувате, защото вече имате 48 MP четворна камера, режими с мощен изкуствен интелект и OZO Audio. И всичко това се захранва от батерия, която издържа до 3 дни с едно зареждане¹. Освен това подобрихме защитата, като осигурихме отключване с лицево разпознаване и пръстов отпечатък, както и актуализации до най-новите версии на Android за период от 2 години. В крайна сметка, това е телефон, на който можете да се доверите, и който ще осигури пълна защита на страхотната ви работа.

Пълни спецификации

48 MP основна камера

Снимайте света наоколо през своя поглед в широкоъгълен или в макро режим.

Пространствен съраунд звук

Уловете пространствените звуци и добавете към видеото едно ново измерение.

3 дни живот на батерията¹

Батерията с изкуствен интелект може да работи до 3 дни без зареждане.

Изтънчен скандинавски дизайн

Лек и тънък корпус с елегантен и функционален дизайн.

48 MP четворна камера

Творческо студио, което се побира в джоба ви

С 48 MP камера на Nokia G20 ще заснемете изключително чисти изображения с широкоъгълния обектив или в детайлна макрофотография. Освен това можете да снимате видео с пространствен звук и да използвате инструменти за аудио със студийно качество, с които ще направите всяка история още по-лична.

Актуализации за сигурност

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Месечните актуализации на сигурността за 3 години ви дават увереност, че вашите файлове, видеоклипове, снимки и данни са винаги защитени.

Android™ 11

С най-новия софтуер

Искате да запомните кой, кога и какво е казал? С Android 11 виждате, отговаряте и управлявате разговорите в няколко приложения за съобщения от едно място. А с актуализациите на софтуера ще получавате най-новите функции в продължение на две години. Все едно да имате бъдещия телефон още днес.

Батерия с изкуствен интелект и 3-дневен живот

Най-издържливата ни батерия. За всички времена.

Животът тече на бързи обороти, затова ви е нужен телефон, който да ви помага да се справяте с всички задачи. Ето защо най-издържливата батерия, която сме създавали досега, може да работи до 3 дни с едно зареждане¹.

Изчистен скандинавски дизайн

Красив. Интелигентен.

Изчистен скандинавски дизайн и опростена функционалност, заедно с най-съвременните технологии в лек, тънък и здрав корпус. Корпус в цветовете на скандинавската природа - Night и Glacier.

Усъвършенстван 6,5” екран

Вижте всичко много по-ясно. 24 часа, 7 дни в седмицата.

Големият екран е задължителен, когато разглеждате документи, правите последни поправки или редактирате в движение. Екранът на Nokia G20 е голям и ярък, за да не пропуснете нищо, дори на ярка дневна светлина. Точно както си представяте живота си.

Сигурен достъп

Отключва се с едно докосване. Или с поглед.

Страничният сензор за пръстов отпечатък и функцията за лицево разпознаване гарантират достъп до телефона само с вашите лице или пръстов отпечатък. Да, всичко това наистина е само ваше.

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.