Facebook Instagram YouTube Twitter

Nokia G20

Skip to main content

Снимайте видео по свой собствен начин с пространствен звук и с батерия, която издържа 3 дни¹.

Enlarge Night Nokia G20 from Front and Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front
Enlarge Night Nokia G20 from Back
Enlarge Night Nokia G20 from Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front and Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front
Enlarge Night Nokia G20 from Back
Enlarge Night Nokia G20 from Front and Back
ЦвятNight
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia G20

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

The Nordic design of Nokia G20
The Nordic design of Nokia G20

Уловете най-важните моменти

Nokia G20

Живейте пълноценно и споделяйте живота с най-скъпите си хора. Това става лесно с Nokia G20. Никога не е било толкова лесно да уловите всичко, което виждате и чувате, защото вече имате 48 MP четворна камера, режими с мощен изкуствен интелект и OZO Audio. И всичко това се захранва от батерия, която издържа до 3 дни с едно зареждане¹. Освен това подобрихме защитата, като осигурихме отключване с лицево разпознаване и пръстов отпечатък, както и актуализации до най-новите версии на Android за период от 2 години. В крайна сметка, това е телефон, на който можете да се доверите, и който ще осигури пълна защита на страхотната ви работа.

Пълни спецификации

48 MP основна камера

Снимайте света наоколо през своя поглед в широкоъгълен или в макро режим.

Пространствен съраунд звук

Уловете пространствените звуци и добавете към видеото едно ново измерение.

3 дни живот на батерията¹

Батерията с изкуствен интелект може да работи до 3 дни без зареждане.

Изтънчен скандинавски дизайн

Лек и тънък корпус с елегантен и функционален дизайн.

Shooting with the 48 MP camera on Nokia G20

48 MP четворна камера

Творческо студио, което се побира в джоба ви

С 48 MP камера на Nokia G20 ще заснемете изключително чисти изображения с широкоъгълния обектив или в детайлна макрофотография. Освен това можете да снимате видео с пространствен звук и да използвате инструменти за аудио със студийно качество, с които ще направите всяка история още по-лична.
Nokia G20 installing security updates

Актуализации за сигурност

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Месечните актуализации на сигурността за 3 години ви дават увереност, че вашите файлове, видеоклипове, снимки и данни са винаги защитени.

Android™ 11

С най-новия софтуер

Искате да запомните кой, кога и какво е казал? С Android 11 виждате, отговаряте и управлявате разговорите в няколко приложения за съобщения от едно място. А с актуализациите на софтуера ще получавате най-новите функции в продължение на две години. Все едно да имате бъдещия телефон още днес.

Nokia G20 running Android 11

Батерия с изкуствен интелект и 3-дневен живот

Най-издържливата ни батерия. За всички времена.

Животът тече на бързи обороти, затова ви е нужен телефон, който да ви помага да се справяте с всички задачи. Ето защо най-издържливата батерия, която сме създавали досега, може да работи до 3 дни с едно зареждане¹.

Adaptive Battery feature on Nokia G20
The slimline design of Nokia G20

Изчистен скандинавски дизайн

Красив. Интелигентен.

Изчистен скандинавски дизайн и опростена функционалност, заедно с най-съвременните технологии в лек, тънък и здрав корпус. Корпус в цветовете на скандинавската природа - Night и Glacier.
Nokia G60 6.5” screen with brightness boost

Усъвършенстван 6,5” екран

Вижте всичко много по-ясно. 24 часа, 7 дни в седмицата.

Големият екран е задължителен, когато разглеждате документи, правите последни поправки или редактирате в движение. Екранът на Nokia G20 е голям и ярък, за да не пропуснете нищо, дори на ярка дневна светлина. Точно както си представяте живота си.

Сигурен достъп

Отключва се с едно докосване. Или с поглед.

Страничният сензор за пръстов отпечатък и функцията за лицево разпознаване гарантират достъп до телефона само с вашите лице или пръстов отпечатък. Да, всичко това наистина е само ваше.

Face unlock feature on Nokia G20

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

The front and rear of Nokia G20

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.