Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Смартфон Nokia G21

Skip to main content

3 дни живот на батерията¹, двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони² и 2 години актуализации на софтуера³

Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front and Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Back
Enlarge Nordic Blue Nokia G21 from Front and Back
ЦвятNordic Blue
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia G21

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Plesio
  • Technopolis
  • А1
  • Amco
  • Ozone
  • Yettel
  • Vivacom
  • Technomarket
  • Zora
Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Поддръжка за години напред и батерия за няколко дни

3 дни живот на батерията¹

Бърз, ефективен и мощен процесор, в комбинация с батерия за целия уикенд.

Актуализации за сигурност

Вашите данни са на сигурно място, благодарение на двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони².

Актуализации на ОС

Всички най-нови функции с актуализации на операционната система за 2 години³. Готов за Android 12.⁴

Nokia G21

Насладете се на повече любими развлечения на по-голям и ярък екран. Nokia G21 комбинира невероятния 3-дневен живот на батерията със супер производителност – плюс удивителна 50 MP камера с изкуствен интелект за изграждане на образа. Освен това е изключително здрав и отвътре, и отвън, благодарение на елегантния корпус от поликарбонат, двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони², 2 години актуализации на операционната система и 30-дневен пробен период за ExpressVPN.

Пълни спецификации

3 дни живот на батерията

До 3 дни живот на батерията, за да имате заряд за целия уикенд.

Актуализации на операционната система и сигурността

Актуализации на операционната система за 2 години³. Двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони².

Тройна камера с изкуствен интелект

50 MP тройна камера и усъвършенстван изкуствен интелект.

Честота на опресняване 90 Hz

По-плавно превъртане на екрана. По-елегантно изживяване.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

Батерия

3 дни е доста дълго време. Особено за батерия

Животът е пълен с приключения и не се знае къде ще ви отведе след три дни. За щастие батерията на Nokia G21 издържа цели 3 дни и ако се окаже, че не сте взели зарядно, защото сте се отдали на приключения, значи имате късмет. А когато е необходимо, можете да използвате възможността за бързо зареждане на 18W⁵.

Nokia G21 installing an update

Актуализации

Винаги актуални и защитени

Винаги в крак с времето с актуализации на операционната система за 2 години³ и винаги защитени с двойно повече актуализации на сигурността от конкурентите телефони²

The triple camera on Nokia G21

Камера

50 MP тройна камера с изкуствен интелект

Не е лесно да направиш хубава снимка. Поне преди беше така. С Nokia G21 и неговата 50 MP тройна камера - включително основна, сензор за дълбочина и макро обектив - вече можете да сте сигурни в качеството на снимките си. А с усъвършенстваното изграждане на образа при слаба осветеност ще можете да вдъхнете живот на всичките си невероятни идеи.

The 6.5” screen on Nokia G21

Дисплей

По-голяма скорост на опресняване и голям екран

Проектирахме Nokia G21 с голям 6,5” екран. За да можете да се похвалите с последния си късометражен филм или да се свиете на топло под одеялото и да гледате други филми. А сърфирането в социалните мрежи и разглеждането на снимки е изключително плавно благодарение на 90 Hz скорост на опресняване.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече

Създайте връзки, открийте нови възможности

Смартфоните Nokia вече се предлагат с инсталирано приложение LinkedIn – най-голямата професионална мрежа в света. Само с няколко клика можете да се свържете с членове с всякакво образование и опит, да откриете нови възможности и да издигнете кариерата си на ново ниво.

Научете повече

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Nokia G21 получава общо 36 актуализации на сигурността, считано от пускането на устройството на пазара в целия свят. Други смартфони от същия ценови диапазон получават средно до 16 актуализации на сигурността за целия си жизнен цикъл. 3 От датата на представяне на Nokia G21 на световния пазар. 4 Android е търговска марка на Google LLC. 5 Съвместим с 18 W USB Power Delivery 3.0, поддържа бързо зареждане. Зарядното устройство за бързо зареждане се закупува отделно. Пакетът съдържа зарядно устройство 10 W.