Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Battery Shield Checkmark Camera Frequency 90Hz 90Hz

Смартфон Nokia G21

3 дни живот на батерията¹, двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони² и 2 години актуализации на софтуера

Цвят
Вътрешна памет
Модел
4 GB RAM, 64 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
  • А1
  • Vivacom
  • Technopolis
  • Plesio
  • Telenor
  • Technomarket
  • Amco
  • Ozone

3 дни живот на батерията¹

Бърз, ефективен и мощен процесор, в комбинация с батерия за целия уикенд.

Актуализации за сигурност

Вашите данни са на сигурно място, благодарение на двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони².

Актуализации на ОС

Всички най-нови функции с актуализации на операционната система за 2 години³. Готов за Android 12.⁴

Nokia G21 rear cameras
Nokia G21 rear cameras

Поддръжка за години напред и батерия за няколко дни

Nokia G21

Насладете се на повече любими развлечения на по-голям и ярък екран. Nokia G21 комбинира невероятния 3-дневен живот на батерията със супер производителност – плюс удивителна 50 MP камера с изкуствен интелект за изграждане на образа. Освен това е изключително здрав и отвътре, и отвън, благодарение на елегантния корпус от поликарбонат, двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони², 2 години актуализации на операционната система и 30-дневен пробен период за ExpressVPN.

Пълни спецификации

3 дни живот на батерията

До 3 дни живот на батерията, за да имате заряд за целия уикенд.

Актуализации на операционната система и сигурността

Актуализации на операционната система за 2 години³. Двойно повече актуализации на сигурността от конкурентните телефони².

Тройна камера с изкуствен интелект

50 MP тройна камера и усъвършенстван изкуствен интелект.

Честота на опресняване 90 Hz

По-плавно превъртане на екрана. По-елегантно изживяване.

Nokia G21 profile and fingerprint sensor

Батерия

3 дни е доста дълго време. Особено за батерия

Животът е пълен с приключения и не се знае къде ще ви отведе след три дни. За щастие батерията на Nokia G21 издържа цели 3 дни и ако се окаже, че не сте взели зарядно, защото сте се отдали на приключения, значи имате късмет. А когато е необходимо, можете да използвате възможността за бързо зареждане на 18W⁵.

Nokia G21 installing an update

Актуализации

Винаги актуални и защитени

Винаги в крак с времето с актуализации на операционната система за 2 години³ и винаги защитени с двойно повече актуализации на сигурността от конкурентите телефони²

The triple camera on Nokia G21

Камера

50 MP тройна камера с изкуствен интелект

Не е лесно да направиш хубава снимка. Поне преди беше така. С Nokia G21 и неговата 50 MP тройна камера - включително основна, сензор за дълбочина и макро обектив - вече можете да сте сигурни в качеството на снимките си. А с усъвършенстваното изграждане на образа при слаба осветеност ще можете да вдъхнете живот на всичките си невероятни идеи.

The 6.5” screen on Nokia G21

Дисплей

По-голяма скорост на опресняване и голям екран

Проектирахме Nokia G21 с голям 6,5” екран. За да можете да се похвалите с последния си късометражен филм или да се свиете на топло под одеялото и да гледате други филми. А сърфирането в социалните мрежи и разглеждането на снимки е изключително плавно благодарение на 90 Hz скорост на опресняване.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече

Създайте връзки, открийте нови възможности

Смартфоните Nokia вече се предлагат с инсталирано приложение LinkedIn – най-голямата професионална мрежа в света. Само с няколко клика можете да се свържете с членове с всякакво образование и опит, да откриете нови възможности и да издигнете кариерата си на ново ниво.

Научете повече

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион.

1 Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност. 2 Nokia G21 получава общо 36 актуализации на сигурността, считано от пускането на устройството на пазара в целия свят. Други смартфони от същия ценови диапазон получават средно до 16 актуализации на сигурността за целия си жизнен цикъл. 3 От датата на представяне на Nokia G21 на световния пазар. 4 Android е търговска марка на Google LLC. 5 Съвместим с 18 W USB Power Delivery 3.0, поддържа бързо зареждане. Зарядното устройство за бързо зареждане се закупува отделно. Пакетът съдържа зарядно устройство 10 W.