Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play Music Shield Checkmark Processor Store
Skip to main content

Изработен от рециклирани материали. Проектиран да устои на времето.

Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front and Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Front
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from Back
Enlarge Lagoon Blue Nokia G22 from
ЦвятLagoon Blue
Опции
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia G22

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • A1
  • Amco
  • Ardes
  • Citytel
  • Ozone
  • Ofisite
  • Plesio
  • Technopolis
  • Vivacom
Nokia G22 smartphone
Nokia G22 smartphone

Nokia G22

Страхотно смартфон изживяване

Колоритен дизайн. Устойчиви компоненти.

Nokia G22 изпълнява нашите обещания за емблематични издържливост и качество на изработката. Гланцираният заден панел е изработен от 100% рециклирана пластмаса, затова изглежда страхотно, не вреди на природата и издържа по-дълго.

Екологичен дизайн. Възможност за ремонт QuickFix.

Никой не е застрахован, но вече не е необходимо да чакате дълго време за ремонт. Можете да смените повредения дисплей или остарялата батерия благодарение на възможността за ремонт QuickFix.¹

По-дълъг живот на батерията. Повече свобода.

Nokia G22 има огромна 3-дневен живот на батерията² и 800 пълни цикъла на зареждане³, което означава, че ще е в добро състояние за по-дълго време.

Nokia G22 in Lagoon Blue and Meteor Grey

Nokia G22

Висока производителност. Възможност за ремонт QuickFix. Дизайн с мисъл за бъдещето. Смартфон, предоставящ независимост. Nokia G22 осигурява възможност на потребителите сами да сменят счупен дисплей, порт за зареждане или батерия. Той отговаря на всички обещания за дълготрайност, и то в максимална степен – със заден панел от 100% рециклирана пластмаса, до 3 години гаранция и актуализации и 3 дни живот на батерията. А функцията за разширение на паметта осигурява допълнителна виртуална RAM⁴ памет за още по-гладко изживяване.

Пълни спецификации

Кристален звук

По-качествени развлечения с OZO Playback – балансиращ изход за слушалки за оптимизиран звук.

Години защита на хардуера и софтуера

3 години гаранция⁵ и ежемесечни актуализации на сигурността, плюс 2 години актуализации на Android.⁶

Функция за разширяване на паметта

Превърнете неизползваното място за съхранение в допълнителна виртуална RAM⁴ памет за още по-гладко изживяване.

„Автоматично изчистване“ за оптимизиране на производителността

Затваря ненужните приложения, които работят във фонов режим, за да освободи процесорна мощност.

Nokia G22 with QuickFix repairability

Ремонтирайте сами устройството си с QuickFix

Благодарение на възможността за ремонт QuickFix, можете сами да смените батерията и дисплея. Затова кажете сбогом на дългото чакане за ремонт в сервиза или на притесненията от загуба на данни. Необходимо е само да се консултирате с iFixit за резервни части, инструменти и лесни инструкции за телефоните Nokia или просто да потърсите упълномощен сервиз да го направи вместо Вас.

Научете повече

По-качествени развлечения на ново ниво

С OZO Playback на Nokia G22 се наслаждавате на първокласно аудио изживяване и през слушалки. А благодарение на 3-дневния живот на батерията можете да се наслаждавате на любимите си развлечения още по-дълго.

Проектиран с мисъл за бъдещето

С Nokia G22 изпълняваме нашите обещания за сигурност: 3 години гаранция, 3 години ежемесечни актуализации за сигурност и 2 години актуализации на операционната система. За да правите повече от любимите си неща онлайн или офлайн без никакви притеснения.

Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 smartphone optimized for performance

Отличната производителност вече е още по-добра

Функцията за оптимизиране на производителността „автоматично изчистване“ затваря автоматично всички приложения, които не използвате, за да освободи повече процесорна мощност. Освен това функцията за разширение на паметта превръща свободното място за съхранение в допълнителна виртуална RAM памет, за да се насладите на още по-гладко изживяване.

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

¹ От iFixit можете да получите официални резервни части, инструменти и инструкции за ремонт. Когато ремонтът е извършен внимателно и съгласно инструкциите на iFixit, HMD го счита за упълномощен ремонт, който не се отразява върху ограничената гаранция на производителя. Повече информация ще намерите на www.nokia.com/phones/self-repair.

² Тридневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия, от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на sms-и, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.

³ Проведените от HMD Global тестове показват, че батерията поддържа поне 80% от първоначалния си капацитет след 800 пълни цикъла на зареждане.

⁴ За използване на разширена памет (виртуална RAM памет) е необходимо достатъчно място за съхранение. За да се запази мястото за съхранение, разширената памет се деактивира автоматично и за постоянно след достигане на лимит от 90% запълване на паметта. Това може да се случи след 4 години интензивна употреба.

⁵ Вижте покритието на Ограничената гаранция на производителя

⁶ Считано от датата на представяне на Nokia G22 на световния пазар