Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Error Hexagon Phone with notch Play 5G 5G Display 6.67 inches 6.67 Camera Design

Nokia X10

Skip to main content

Визуализирайте бизнес идеите си с корекция на цветовете и ги споделете с помощта на 5G¹.

Enlarge Forest Nokia X10 from Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front and Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front
Enlarge Forest Nokia X10 from Back
Enlarge Forest Nokia X10 from Front and Back
ЦвятForest
Модел
4 GB RAM, 128 GB Вътрешна памет, Две SIM карти
Уведоми ме

Искам да получа уведомление, когато има наличност на Nokia X10

Въведете имейл адреса си по-долу и ще ви уведомим, когато продуктът е наличен.

  • Technopolis
  • Vivacom
  • A1
  • Ozone

Живот на бързи обороти и пълноценна почивка. С 5G.

Nokia X10

Управлението на бизнеса изисква много енергия, ефективност и иновации, а Nokia X10 може да ви осигури всичко това. Супер бързата 5G¹ свързаност и Full HD+ екранът ще повишат вашата ефективност. Междувременно четворната камера 48 MP с оптика ZEISS Optics ще регистрира всичко важно. С помощта на професионалните инструменти за корекция на цветовете ще представите идеите си в целия им колорит. А освен това ще получите най-новия Android™ 11, до 3 години актуализации на софтуера и месечни актуализации на сигурността, за да се наслаждавате на всички функции и сега, и в бъдеще.

Пълни спецификации

5G скорости

Светкавична скорост при изтегляне и качване на файлове с 5G свързаност¹.

6,67” Full HD+ дисплей

Споделете своите идеи на кафе и използвайте големия екран, за да ги онагледите.

48 MP четворна камера

С оптиката на ZEISS Optics ще заснемате всичко, което виждате, без никакви проблеми.

Редактиране и корекция на цветовете

Използвайте пълния набор от инструменти, за да превърнете снимките в изображения, чрез които да представите идеите си.

Светкавична бързина с 5G

Живот на бързи обороти и пълноценна почивка с 5G на светлинна скорост

5G ще вдигне оборотите на бизнеса, защото ще вършите повече неща по-бързо. Видео конференции, изпращане на файлове, теглене на големи презентации и осъществяване на връзки - всичко става до 20 пъти по-бързо.² А с увеличаване на производителността се увеличава и времето за почивка. Всички печелят.

Защита

Сигурност, която непрекъснато се подобрява

Месечните актуализации на сигурността за период до 3 години ще ви осигурят надеждна защита на всички големи и важни файлове, видеоклипове, снимки и данни.

Android™ One

Софтуер, който непрекъснато се усъвършенства

Android 11 предлага много иновативни функции за телефона, като например удобството да виждате, отговаряте и управлявате разговорите в няколко приложения за съобщения от едно място. Затова, колкото и да сте търсени, няма опасност да пропуснете нещо. А с редовните актуализации на софтуера винаги ще бъдете с една крачка пред конкуренцията и ще получавате най-новите функции още няколко години.

6,67” Full HD+ дисплей

Потопете се в нещо повече от работа

Full HD+ екранът е идеален за работа в движение, за видео разговори, за презентации или за абсолютно завладяващ епичен филм в края на епичния ден.

Дизайн

Очарователно надежден

Nokia X10 се предлага в два цвята, вдъхновени от скандинавската природа. Освен това е достатъчно здрав да устои на всекидневните предизвикателства и да изглежда страхотно въпреки всичко.

Батерия

Не загрява, дори когато е под натоварване

С нашата усъвършенствана система за охлаждане телефонът не загрява, дори когато е под най-голямо натоварване. А тъй като батерията му издържа до два дни³, нивото на професионалната му етика не отстъпва на вашата.

Производителност

Когато работата отстъпва място на уикенда

Режимът за концентрация ви позволява да работите, без да ви прекъсват, а режимът за сън ви осигурява заслужена почивка. Защото спокойният сън през нощта е в основата на успешния утрешен ден.

Процесор

Подгответе се за производителност извън всякакви граници

Производителността е важна за вашето устройство, също както и в живота. Мобилната платформа Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G ви осигурява изключително висока скорост. Можете да използвате няколко приложения едновременно - да следите новините и същевременно да гледате любимите си предавания.

E-waste

Променяме съдържанието на кутията, за да намалим отпадъците от електронно оборудване

Всяка година в Европейския съюз се изхвърлят хиляди тонове отпадъци от електронно оборудване, включително зарядни устройства за телефони. Тъй като много от нас вече имат поне едно зарядно, решихме вместо включеното в комплекта зарядно да предложим биоразградим кейс, за да намалим отпадъците от електронно оборудване и да удължим живота на телефона. Необходимо ви е зарядно? Можете да си купите от магазина, а ние ще дарим приходите за екологична кауза.
Научете повече

love it, trust it, keep it

Във Финландия имаме проста философия за живота и щастието – да се придържаме към нещата, които обичаме и на които вярваме. Когато приложим тази философия към дизайна на един телефон, получаваме ежедневен спътник, на който можем да разчитаме и който ще издържи изпитанията на времето. Най-новата гама телефони Nokia не прави изключение от това правило. Благодарение на иновативните си функции, устойчивата конструкция и редовните актуализации на софтуера и сигурността те ще останат ваш спътник още дълго време.

Подобрете сигурността с ExpressVPN

Независимо дали използвате WiFi или мобилни данни, ExpressVPN добавя един допълнителен слой сигурност към интернет връзката, като защитава вашите данни от любопитни очи. Възползвайте се от 30-дневна безплатна пробна версия на ExpressVPN – ексклузивна оферта за избрани телефони Nokia.

Научете повече
Setting up ExpressVPN on a Nokia device

Всичко, което искате да чуете, и много повече

Всички песни и подкасти, които познавате и обичате — и още милиони други, които чакат да ги откриете. Смартфоните Nokia вече се предлагат с предварително инсталиран Spotify – най-популярната услуга за аудио стрийминг в света. С нея сте само на няколко клика разстояние от най-известните песни на най-добрите изпълнители в света. Готови да свирят всяка седмица в Spotify.

Научете повече
Browsing Spotify on a Nokia smartphone

Не пропускайте. Регистрирайте се и бъдете сред първите, които получават новини и оферти за телефони Nokia.

HMD Global Oy е изключителен притежател на лиценз за телефони и таблети с марката Nokia. Nokia е регистрирана търговска марка на Nokia Corporation. Android, Google и други свързани марки и лога са търговски марки на Google LLC. Qualcomm Snapdragon е продукт на Qualcomm Technologies, Inc. и/или техни дъщерни компании. Qualcomm и Snapdragon са търговски марки на Qualcomm Incorporated, регистрирани в Съединените щати и в други държави. Офертата може да варира. Проверете предложенията за вашия регион. Всички спецификации, характеристики и друга продуктова информация подлежат на промяна без предизвестие. Снимките са само с илюстративна цел.

15G покритието е ограничено и може да не се поддържа от вашия мрежов оператор. Реалната скорост зависи от мрежата и от други фактори. 2 Съгласно вътрешни тестове, проведени от HMD Global, в работещи 4G мрежи съвместим телефон постига средна скорост на трансфер на данни около 60 Mbps. В работещи 5G мрежи Nokia X10 може да достигне скорост на трансфер на данни до 1,2 Gbps. 3 Двудневната издържливост на батерията е доказана с тестове, проведени в реални условия от HMD Global. Тестовете включват активна употреба на устройството в продължение на 5 часа на ден с нова батерия. Употребата включва напр. игри, видео стрийминг, обаждания, изпращане на SMS, сърфиране и използване на приложения (като социални мрежи, новини, навигация и музика). Тестовете са проведени при нормални настройки на устройството и осветена среда на закрито. През нощта устройството е оставяно в режим на готовност.