‌‌
Ръководства и наръчници на потребителя

Nokia 7.2

Управление на силата на звука

Промяна на силата на звука

Ако не чувате звъненето на телефона, когато около вас е шумно, или звукът е прекалено силен по време на разговор, можете да промените силата на звука според желанията си, като използвате клавишите за сила на звука отстрани на телефона.

Не свързвайте към продукти, които създават изходен сигнал, тъй като това може да повреди устройството. Не свързвайте източници на напрежение към аудиоконектора. Ако свържете към аудиоконектора външно устройство или слушалки, различни от одобрените за използване с това устройство, обърнете специално внимание на силата на звука.

Промяна на силата на звука за мултимедия и приложения

Натиснете клавиш за звука отстрани на телефона, за да видите лентата на състоянието за сила на звука, докоснете settings и преместете наляво или надясно плъзгача на лентата за сила на звука за мултимедия и приложения.

Изключване на звука на телефона

За да настроите телефона на тих режим, натиснете бутона за намаляване на звука, докоснете notifications_none, за да настроите телефона само на вибрации, и докоснете vibration, за да го настроите на тих режим.

thumb_up_alt

Съвет: Не искате да държите телефона си в тих режим, но в момента не можете да отговорите? За да изключите звука на входящо обаждане, натиснете клавиша за намаляване на силата на звука. Можете също да настроите телефона да спре звука на звъненето при вдигане на телефона: докоснете Настройки > Система > Жестове > Спиране на звука с вдигане на телефона и го включете.

Ако искате да можете да отхвърляте входящо обаждане чрез обръщане на телефона с екрана надолу, докоснете Настройки > Система > Жестове > Обръщане надолу за отхвърляне на повикване и го включете.

Полезен ли беше този отговор?

Change language

Choose location
Choose language

Свържете се с екипа по поддръжка

Видео уроци