‌‌
Ръководства и наръчници на потребителя

Nokia 7.2

Известия

Следете чрез известия какво се случва на телефона.

Използване на панела за известия

Когато получавате нови известия, като съобщения или пропуснати обаждания, в лентата на състоянието в горната част на екрана се показват обозначителни икони. За да видите повече информация за известията, плъзнете надолу лентата на състоянието. За да затворите изгледа, плъзнете бързо нагоре по екрана.

За да отворите панела за известия, плъзнете надолу лентата на състоянието. За да затворите панела за известия, плъзнете бързо нагоре по екрана.

За да промените настройките за известия на дадено приложение, докоснете Настройки > Приложения и известия и докоснете името на приложението, за да отворите настройките му. Докоснете Известия. Можете да изключвате или включвате известията за всяко приложение поотделно.

thumb_up_alt

Съвет: За да виждате точките за известия, докоснете Настройки > Приложения и известия > Известия > и включете Разрешаване на точки за известия. Върху иконата на приложението ще се показва малка точка, ако сте получили известие, но все още не сте го прегледали. Докоснете и задръжте иконата, за да видите наличните опции. Можете да докоснете известието, за да го отворите, или да го плъзнете, за да го отхвърлите.

thumb_up_alt

Съвет: За да настроите клавиша за захранване/заключване да мига, когато получите съобщения от приложения, докоснете Настройки > Приложения и известия > Разширени > Светлина за известия. Клавишът за захранване/заключване ще мига, когато сте получили известие, но все още не сте го прегледали.

Използване на иконите за бърза настройка

За да активирате функции, докоснете иконите за бърза настройка в панела за известия. За да видите още икони, плъзнете надолу менюто.

За да пренаредите иконите, докоснете mode_edit, докоснете и задръжте икона и след това я плъзнете на друго място.

Полезен ли беше този отговор?

Change language

Choose location
Choose language

Свържете се с екипа по поддръжка

Видео уроци