‌‌
Ръководства и наръчници на потребителя

Nokia 7.2

Актуализиране на софтуера на телефона

Бъдете в крак с най-новото – актуализирайте софтуера и приложенията в телефона си безжично, за да получавате нови и разширени функции за телефона. Освен това актуализирането на софтуера може да подобри работата на телефона.

Инсталиране на наличните актуализации

Докоснете Настройки > Система > Разширени > Актуализация на системата > Проверка за актуализация, за да проверите дали има налични актуализации.

Когато телефонът ви уведоми за налична актуализация, трябва само да следвате инструкциите на екрана. Ако имате малко свободна памет в телефона, може да се наложи да преместите снимки и друго съдържание в картата с памет.

Предупреждение: Ако инсталирате актуализация на софтуер, не можете да използвате устройството дори за извършване на спешни обаждания, докато инсталирането не приключи и не рестартирате устройството.

Преди да стартирате актуализацията, свържете зарядното устройство или се уверете, че батерията има достатъчно заряд, и свържете към Wi-Fi, тъй като пакетите за актуализация може да използват голям обем мобилни данни.

Полезен ли беше този отговор?

Change language

Choose location
Choose language

Свържете се с екипа по поддръжка

Видео уроци