Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter

Няма достатъчно свободно място за инсталиране на актуализация. Какво мога да направя?

Skip to main content
Начална страница за поддръжка

Теми за поддръжка

Обслужване и ремонтУстройство
Как мога безопасно да почистя и дезинфекцирам своя телефон Nokia?
Софтуер и актуализации

Няма достатъчно свободно място за инсталиране на актуализация. Какво мога да направя?

Изчистете данните на приложението

Ако ОТА актуализацията е за конкретно приложение, то изчистването на данните за това приложение може да реши проблема. Имайте предвид обаче, че всички данни, запазени в приложението, ще бъдат изтрити.

За да изчистите данните от дадено приложение, отидете на Настройки > Приложения (или Мениджър за приложения, в зависимост от устройството Ви). От там натиснете приложението, с което имате проблеми, след което изберете опцията за изчистване на данни.

Ако все още имате същия проблем, след като сте изтрили данните от приложението, може да се наложи да се свържете с разработчика на приложението.

Деинсталиране на приложението

Ако все още имате затруднения, след като сте изчистили данните от приложението, можете да опитате да деинсталирате приложението. Моля, имайте предвид, че всички данни, записани в приложението, ще бъдат изтрити. За да деинсталирате приложението, натиснете и задръжте приложението, което искате да деинсталирате. След това плъзнете приложението до иконата за деинсталиране в горната част на екрана.
Ако не виждате иконата за деинсталиране, това означава, че вероятно приложението е системно и не може да се деинсталира.

Полезен ли беше този отговор?