Why Android and Nokia make the perfect match

From Finland, with love

Android™ der bare bliver bedre

Vores historie

From Finland, with love.

Vores historie

From Finland, with love.

Vores historie begynder i Finland, hvor Nokia-telefoner bliver designet med stil og holdbarhed, der tåler tidens tand – ligesom vores version af Android.

Enhver kant bliver tegnet med præcision. Alt det unødvendige fjernes – ligesom vores version af Android.

Intet rod. Intet bloatware. Bare en ren oplevelse, der forbliver sikker og forbedres med tiden – det gælder for alle Nokia-smartphones i vores sortiment. Simpelt.

Ren Android

Nogle gange er lidt godt. Meget, meget godt.

Ren Android

Nogle gange er lidt godt. Meget, meget godt.

Der er små ting i vores hverdag, der holder os tilbage: trafikken, vejret, den butik du glemte at besøge. Så når du bruger din telefon til at få svar, er det sidste, du har brug for, at noget bremser dig.

Vi tilføjer ikke bloatware, der bruger dit batteri. Vi tilføjer ikke rod, der stjæler processorkraft. Nokia-smartphones leveres med Android. Ren, komplet Android. Intet, du ikke ønsker. Intet, der er i vejen.

opdateringer og opgraderinger

Og den bliver bare bedre

opdateringer og opgraderinger

Og den bliver bare bedre

Din Nokia-smartphone er helt på toppen, lige fra du tager den ud af æsken. Efter et par års brug, gæt hvad så? Så er den stadig på toppen. Det er, fordi vi leverer månedlige sikkerhedsopdateringer i hele tre år.

Hvis du allerede tænker på den næste version af Android, skal du ikke bekymre dig – det gør vi også. I to år vil din Nokia-smartphone modtage platformsopgraderinger, der holder den på den nyeste og bedste Android OS-version sammen med eventuelle nye Google-funktioner, der følger med. Bliv ikke overrasket, hvis der går et år eller to, og du stadig taler om din "nye" telefon.

Android 10

Endnu et skridt videre

Det er lettere at administrere dit privatliv. Svar skrives hurtigere. Alene det, at bruge din telefon føles mere naturligt. Android 10 leveres med nye funktioner, herunder Dark Theme og Smart Reply, samt forbedringer af fortrolighedskontrol og Gesture Navigation. Oplev alle de måder, hvorpå Android 10 hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

Nokia-telefoner og Google One

Google One, inkluderet i 3 måneder<sup>1</sup>

Det er slut med at løbe tør for opbevaringsplads. Med et Google One-medlemskab får du 100 GB opbevaring i skyen til Google Drive, Gmail og Google Fotos samt automatisk backup af telefonen til dine billeder, kontakter m.m. Desuden kan du dele dit abonnement med din familie og gøre opbevaring lettere for alle. Det hele er inkluderet i 3 måneder med udvalgte Nokia-smartphones

1Vilkår gælder.

* According to 2020 study by Counterpoint Research.