Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right

Android 11 og Nokia-telefoner

Nokia-telefoner og Android™ 11. Gode sager.

Giver dig altid det nyeste

Pålidelig, sikker og holdbar – det er løftet bag en Nokia-telefon, og det er et løfte, som leverer den nyeste og bedste Android-version. Nu er Android 11 kommet og sætter dine samtaler, dit privatliv og dit velbefindende i centrum.

Beskeder

Lad samtalen flyde

Ikke mere springen fra app til app – svar på alle dine chats fra ét sted. Beskeder fra dine foretrukne kontakter kan vises på låseskærmen, så du aldrig går glip af nyt fra dine allernærmeste.

Beskeder

Bobler

Fastgør samtaler, så de bliver vist over andre apps. Uanset hvad du ellers laver, er du kun et tryk væk fra samtalen.

App-tilladelser

Du bestemmer

Bevar kontrollen, mens du får mest muligt ud af dine apps. Giv adgang til din mikrofon, kamera eller placering på engangsbasis, således at appen spørger dig igen, næste gang den har brug for adgang.

Sikkerhed

Sikkert og stabilt. Simpelt.

Android 11 leverer sikkerheds- og privatlivsrettelser på samme måde, som dine apps får deres opdateringer fra Google Play. Og med Nokia-telefoners månedlige opdateringer kan du være sikker på, at din telefon er udstyret med det nyeste sikkerhedsforsvar.

Google Assistant

Hjælp på farten

Google Assistant på mobilen er altid hos dig til at hjælpe med at få tingene klaret i en fart og planlægge i forvejen, så du kan fokusere på det, der betyder mest. Hold styr på opgaver og huskelister, få rutevejledning, og hold kontakten på farten ved hjælp af din stemme.

Digitalt velvære

Gode morgener starter med en god nattesøvn

Trap ned efter dagen med sengetidstilstand, der automatisk sænker telefonens lydstyrke og ændrer din skærm til gråtoner. Start den nye dag med det nye og forbedrede ur – vågn op til lyden af din yndlingssang og den gradvise øgning af skærmens lysstyrke med solopgangsalarmen.

Enterprise-funktioner

Tid til forretninger

Få et samlet overblik over arbejde og personlige ting på steder som din kalender og påmindelser. Og med nye funktioner til administration af enheder kan IT-afdelinger sørge for sikkerheden på firmatelefoner, uden at brugerne er nødt til at afsløre deres personlige brug.

For virksomheder

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Google, Android, Google Play, YouTube og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC.