Nokia-telefoners COVID-19-indsats i samfundet

‌‌

Vores indsats mod COVID-19

Bliv hjemme, og hold kontakten

Som en reaktion på udbruddet af COVID-19 står vi alle hos HMD Global, hjem for Nokia-telefonerne, sammen om at hjælpe samfund over hele verden. Florian Seiche, Adm. direktør for HMD Global forklarer hvordan.

En besked fra vores administrerende direktør

Bliv hjemme, og hold kontakten

Vores branche handler om at skabe kontakt. Så i en tid, hvor vi alle skal holde afstand til hinanden, ser vi det som vores ansvar at sikre, at de mennesker, der er mest sårbare over for truslen fra COVID-19, ikke også behøver at stå over for truslen om afskårethed og ensomhed.

Vi har hos HMD, hjem for Nokia-telefonerne, besluttet at donere Nokia-telefoner til dem, der har størst behov for at holde kontakten – sundhedspersonale, COVID-19-patienter, folk i risikogrupper med underliggende sygdomme og de ældre.

Som en global start-up er vi stolte over at arbejde sammen med medfølende og opfindsomme mennesker fra hele verden. I dag beder vi vores medarbejdere i de mest påvirkede lande om at kontakte deres lokalsamfund og fremlægge de velgørende organisationer, de mener, der ville have mest gavn af en donation af mobiltelefoner.

Vi er alle sammen om dette, og ingen må føle, at de er nødt til at klare sig igennem det alene.

Florian Seiche

Administrerende direktør for HMD Global, hjem for Nokia-telefonerne

(