Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna

Buy Nokia feature phones

Gå til hovedindholdet

Nokia feature-telefonerAlt det væsentlige. Alle er fantastiske telefoner.

Nogle gange er enkelhed det smarteste valg

Der findes smartphones, og så findes der dem, som nogle kalder "dumb phones". Nokias feature-telefoner er bygget til at holde og er udstyret med de nyeste nødvendigheder til hverdagen, så de er langt fra dumme.

Robuste nok til hverdagens eventyr

Ved hjælp af materialer som gennemfarvet polycarbonat kan nutidens Nokia feature-telefoner modstå slag og ridser ligesom originalerne.

Du keder dig aldrig

Nokias feature-telefoner underholder dig med det klassiske Snake-spil, radio og MP3-afspiller. Har du brug for at få en anden enhed online? Så vælg en feature-telefon med wi-fi hotspot-funktion.

Det klassiske møder det moderne

Nøjagtig som deres forgængere er de enkle at bruge og behagelige at holde. Kombiner dette med moderne funktioner som mobilt internet, og du får den perfekte retro allround-telefon.

Se sortimentet

Se alle

    Nokia 2660 Flip

    Welcome to the flip side

    Nokia 8210 4G

    Plant 1 træ med denne enhed

    Hold forbindelsen med stil

Til alle, i alle aldre

Vi gør det nemt at holde kontakten med dem, du elsker. Derfor tilbyder vi et komplet udvalg af feature-telefoner, der er pålidelige og designet til at holde i årevis. Der er en god grund til, at Nokia-telefoner er kendt verden over for deres brugervenlige funktioner, med deres større knapper og skærme og kompatibilitet med høreapparater, klarere lydindstillinger og ubesværet adgang til kontakter.

Detoxing betyder ikke afbrydelse af kontakt

Tag en pause fra videoer og feeds for at fokusere på det, der betyder mest – at tale sammen. Det er det, telefoner er skabt til. Med batterier, der holder længe, kan du tale hele dagen på en feature-telefon fra Nokia. Og de kan forblive på standby i dagevis, ugevis eller endda en måned mellem opladninger. Har du familiemedlemmer, der taler på WhatsApp? Intet problem. Nogle af Nokias feature-telefoner har forenklede versioner af populære sociale apps, så du får det bedste fra begge verdener.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.