Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account Chevron left Chevron right External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Arrow right Heart Longevity Plant
Gå til hovedindholdet

Nokia feature-telefonerAlt det væsentlige. Alle er fantastiske telefoner.

Nogle gange er enkelhed det smarteste valg

Der findes smartphones, og så findes der dem, som nogle kalder "dumb phones". Nokias feature-telefoner er bygget til at holde og er udstyret med de nyeste nødvendigheder til hverdagen, så de er langt fra dumme.

A Nokia 6310 feature phone

Det klassiske møder det moderne

Nøjagtig som deres forgængere er de enkle at bruge og behagelige at holde. Kombiner dette med moderne funktioner som mobilt internet, og du får den perfekte retro allround-telefon.

Robuste nok til hverdagens eventyr

Ved hjælp af materialer som gennemfarvet polycarbonat kan nutidens Nokia feature-telefoner modstå slag og ridser ligesom originalerne.

Du keder dig aldrig

Nokias feature-telefoner underholder dig med det klassiske Snake-spil, radio og MP3-afspiller. Har du brug for at få en anden enhed online? Så vælg en feature-telefon med wi-fi hotspot-funktion.

Se sortimentet

Se alle

love it

Helt grundlæggende handler telefoner om at være i forbindelse. Send sms og ring alt det, du vil, og kom online med mobilt internet. Eller nyd et roligt øjeblik med noget musik eller et spil Snake.

trust it

Kan du huske, da du kunne oplade telefonen og ikke spekulere over batteriet i dagevis, endda ugevis? Du kan få den samme ro i sindet igen med den ekstra bekvemmelighed fra en moderne USB-oplader.

keep it

Nokia telefoner er kendte for deres holdbarhed – dette omdømme startede med nogle af de første telefoner. Det er meget at leve op til, men nutidens feature-telefoner klarer opgaven perfekt.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.