Nokia devices and No Time To Die

‌‌

The only gadget you’ll ever need

Vær klar til din mission med Nokia-telefoner.

Til alle dine missioner.

Uanset om du skal redde verden eller bare bestille frokost, så er Nokia-telefoner designet til handling. Få lidt 007 i hverdagen med Nokia, og gå ikke glip af Lashana Lynch i den 25. James Bond-film No Time to Die.

5G

Operation 5G

Byd en ny forbundet æra velkommen – streaming og gaming har lige fået licens til at begejstre.

Google Assistant ²

Alle agenter har brug for en partner. Du har hjælp fra Google Assistant.

Gennemfør enhver mission med lidt hjælp fra Google Assistant – når som helst og overalt. Uanset om du kører, er i byen eller derhjemme, hjælper Google Assistant med at få tingene gjort hurtigt og planlægge på forhånd. Find den hurtigste rute, oversæt et fremmed sprog, eller send en besked til hovedkvarteret – kun ved hjælp af din stemme. Alle helte har brug for backup.

The only gadget you’ll ever need

Kreativitet uden grænser

Nokia 8.3 5G

Nokia 8.3 5G er skabt til gamerne, skaberne og de handlekraftige. Med 5G er der intet, der holder dig tilbage – takket være Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform.

Mere telefon, større ydeevne

Nokia 3.4

Opgrader til mere telefon og større ydeevne med Nokia 3.4. Maksimer din streaming, binge-kigning og dit arbejde på en 6,39" HD+-skærm – med udstanset kamerahul for mere skærmplads. Vær ikke nervøs for at løbe tør for strøm med 2-dages batterilevetid.

Større, smartere, tilpasset til dig

Nokia 2.4

Nokia 2.4 er klar til handling. Hold energien oppe med 2-dages adaptiv batteriteknologi, tag detaljerede nattebilleder med AI-billeddannelse, og lås nemt op med dit fingeraftryk eller et blik.

Sug lyden til dig

Nokia Power Earbuds Lite

Tag den klare lyd med dig, uanset vejret. Nokia Power Earbuds Lite giver dig op til 35 timers spilletid med opladningsetuiet i lommestørrelse. De er også vandtætte og tåler op til 30 minutter på 1 m vand. Forbind dem nemt til dine enheder med universal Bluetooth®-kompatibilitet, og styr dem med små tryk.

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

15G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

2Google Assistant er ikke tilgængelig på visse sprog og i visse lande. Se tilgængelighed på https://support.google.com/assistant.

3Baseret på en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Se flere oplysninger på https://www.nokia.com/phones/en_int/nokia-2-4

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(