Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Display 6.5 inches 6.5 Camera Macro Design Play
Smartphones
Nokia 1.4

Lær og bliv underholdt med en stor skærm og et makrokamera.

Farve
Valgmuligheder
2 GB RAM , 32 GB Intern lagerplads , Dual SIM
Udsolgt

Nokia 1.4

Skab kontakt med Nokia 1.4. Skærmen på 6.51” i HD+ er perfekt til at lære eller tage fantastiske billeder i Camera Go-appen. Ligesom en familie er dette en telefon, du kan stole på. Med en 2-dages batterilevetid1, Qualcomm®-chipsæt og fingeraftrykssensor. Gå hurtigere og mere sikkert med Android 10 (Go-udgave). Med Android 11 (Go-udgave) på vej kan du skabe kontakt til det, der betyder noget i længere tid.

Komplette specifikationer

Skærm

Saml familien omkring den 6,51” HD+ kant til kant-skærm for at lære og spille.

Camera Go

Skyd dine bedste minder på Camera Go-appen med en række forskellige fototilstande.

Makrokamera

Kom tættere på med det indbyggede makrokamera, og tag utroligt detaljerede billeder.

Design

En robust, familievenlig telefon designet til at ligge sikkert i alle hænder.

Sammen længere

Se nu

6.51” HD+ skærm

Masser af kvalitetstid

Få mest muligt ud af læring og spil på den smukke kant til kant-skærm på 6,51” med HD+ – der er masser af plads til begge dele. Desuden kan du have det sjovt og forblive sikker med hele familien takket være indbygget forældrekontrol.

Makrokamera

Fokuser på det, du elsker

Få det ordinære til at se ekstraordinært ud med det dedikerede makrokamera. Hav det sjovt med familien, og tag nærbilleder af alt, hvad der fanger dit blik.

Camera Go

Billeder, du vil indramme

Dine bedste minder er blevet skarpere. Tag smukke billeder døgnet rundt med Camera Go-appen takket være portrættilstanden og nattilstanden. De nyttige lagerpladsindikatorer betyder, at du ikke behøver at bekymre dig om plads, så du kan tage masser af selfies med frontkameraet på 5 MP.

Robust design og fornemmelse

Med ved hver eneste milepæl.

Takket være det robuste design og en form, der er sikker i alles hænder, er der ingen grund til bekymring, når børnene låner din telefon. Desuden er den bygget til at være pålidelig med robust teknologi som Qualcomm®-chipsæt og fingeraftrykssensor.

batteri

Lad de gode tider vare ved

Nyd mange timers kvalitetstid sammen med to dages batterilevetid1, der bliver ved og ved. Hvad enten det er lange videoopkald, streaming eller spil, er der rigeligt med strøm til det hele.

Android™

Klar. Parat. Start.

Forvent en hurtigere og mere sikker måde at gøre tingene på med Android 10 (Go-udgaven). Desuden er den klar til Android 11 (Go-udgaven), så din telefon er altid opdateret.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/​eller dets datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/​assistant.

3 Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.