Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Camera Display 6.5 inches 6.5 Android One Battery Play Arrow right

Nokia 2.4

Intelligent billeddannelse og batteri møder en stor skærm.

999,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
2 GB RAM , 32 GB Intern lagerplads , Dual SIM
Udsolgt

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Nokia 2.4

Nokia 2.4 er klar til dig. Hold energien oppe med 2-dages adaptiv batteriteknologi, tag detaljerede nattebilleder med AI-billeddannelse, og lås nemt op med dit fingeraftryk eller et blik. Den imponerende 6,5" HD+ 20:9-skærm giver dine historier liv. Plus, Nokia 2.4 er klar til Android 11 og nyere, så du kan se frem til 2 års Android-opgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Komplette specifikationer

Tag billeder efter mørkets frembrud med nattilstand, og lav smukke selfier i portrættilstand.

Skærm

Uanset hvad du gør, så gør det større på den 6,5" HD+-skærm.

Android One

Få de nyeste sikkerheds- og Android-funktioner i flere år.

batteri

Et smartere batteri betyder mindre opladning med op til 2 dages batterilevetid.

Større, smartere, tilpasset til dig

Se nu

Nattilstand

Detaljer i mørke

De øjeblikke, der er værd at indfange, sker ikke altid i fuldt dagslys. Med nattilstands avancerede billedfusion og eksponeringslag kan du fange de levende detaljer under mørkere omstændigheder.

Portrættilstand

Sig appelsin

Instruer din verden med Portræt-tilstandens tilpassede figurer og slørede baggrunde. Med det nye portrætværktøj kan du ændre fokus og redigere billederne lang tid efter, at du har taget dem.

To dages batterilevetid¹

Bliver ved og ved ...

Få op til 2 dage ud af Nokia 2.4 på en enkelt opladning1. Det AI-assisterede adaptive batteri på 4.500 mAh2 prioriterer strøm til de apps, du bruger mest – så kan du fortsætte med det, du elsker.

6,5" HD+ fuld skærm

Tænk stort

Se, lær, og vær kreativ på det 6,5" store HD+-skærm – Komplet med selfiehak for at maksimere dine skærmoplevelser

fingeraftrykssensor

Ubesværet adgang

Lås hurtigt og nemt op for din enhed med en praktisk fingeraftrykssensor, eller brug ganske enkelt AI-ansigtsoplåsning – så telefonen forbliver din.

Design

Stærke finske rødder

Overfladen med 3D-nanomønster ligger sikkert i din hånd og har en lækker nordisk finish. Derudover giver det trykstøbte metalskelet og polykarbonatskallen din telefon en behagelig, robust fornemmelse.

Android One

Klar til fremtiden

Nyd den rene softwareoplevelse med en strømlinet grænseflade og uden bloatware. Desuden får du altid de nyeste Android™-funktioner med 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer og 2 års softwareopgraderinger.

Google Assistant-knappen³

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Google Assistant på mobilen er altid hos dig – så kan du få tingene klaret i en fart udelukkende ved hjælp af din stemme. Administrer opgaver, opret lister, og få rutevejledning på farten med et tryk på knappen.

Counterpoint-studie

Nr. 1 på tillidslisten for andet år⁵

"Nokia ligger øverst på tillidslisten baseret på software, sikkerhedsopdateringer og produktkvalitet"

Ved at levere månedlige sikkerhedsopdateringer i 3 år og Android™-softwareopgraderinger i 2 år betyder det atter engang, at Nokia-smartphones ligger i toppen af tillidslisten hos 2020 Counterpoint Research. Vi ligger også foran andre producenter af smartphones med hensyn til byggekvalitet som følge af vores enhedstest, der går længere end gennemsnittet i branchen. Læs undersøgelsen for at få mere at vide.

logo-Counterpoint-black-180px

Læs undersøgelsen

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Google, Android og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel.

12-dagesbatteritesten blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over. Batteriets levetid varierer markant afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3 Google Assistant er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Se tilgængelighed på https://support.google.com/assistant.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.