Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna 4G

Nokia 225 4G

Gå til hovedindholdet

Eksklusivt design. 4G-fordele.

Nokia 225 4G

En klassiker møder nutiden med Nokia 225 4G. Man får en hel verden af fordele med 4G som klarere opkaldskvalitet, sociale medier og multiplayer-spil. Det hurtige kvalitetstastatur og de dedikerede funktionstaster får indtastning og navigering til at føles endnu mere præcis – og de blanke, hard-coatede farver leverer en eksklusiv finish. Hertil kommer den afrundede bagside, kanten med et godt greb, den lange batterilevetid og robusthed, så Nokia 225 4G er virkelig en komplet pakke. Du får endda væsentligt indhold som Facebook, Snake, prøv-og-køb-spil og indbygget kamera, så du aldrig keder dig.

Komplette specifikationer

Superhurtigt 4G

Få mest muligt ud af den klare opkaldskvalitet, de sociale medier, multiplayer-spil og mere med 4G.

Eksklusivt design

Nyd den afrundede bagside, det hurtige tastatur og den eksklusive finish.

batteri

Grib dagen med det holdbare batteri² og robuste design.

Underholdning

Prøv det indbyggede kamera, den trådløs FM-radio og udvalget af fantastiske spil.

4G

Med 4G er du med

Få mest muligt ud af det moderne i Nokia 225 4G med prisvenligt 4G – så kan du nyde klar opkaldskvalitet, sociale medier, multiplayer-spil med mere.

Eksklusivt design

Førsteklasses finish

Det er nemt at være præcis med det hurtige kvalitetstastatur, den behageligt afrundede bagside og de separate funktionstaster. Desuden leverer de blanke, hard-coatede farver en eksklusiv finish.

Langt liv

Kommet for at blive

Grib dagen med en telefon, der ikke holder dig tilbage. Med et holdbart 1150 mAh batteri1 og den velkendte robusthed er Nokia 225 4G bygget til at holde.

Underholdning

Overvind kedsomheden

Med Nokia 225 4G keder du dig ikke. Prøv det indbyggede kamera, lyt til den trådløse FM-radio, og slå dine bedste spilresultater.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

¹ Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Med tiden skal batteriet muligvis udskiftes.

² Varierer alt efter om 2G-, 3G- eller 4G-netværk er i brug.