Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Play Design Battery Game Longevity

Nokia 3310

Gå til hovedindholdet

Ikonet er tilbage

Design

Den ikoniske telefon er genskabt med en afrundet form

batteri

Tal og send beskeder i længere tid med det langtidsholdbare batteri

Spil

Spil det klassiske spil Snake, som er opdateret til farveskærmen

Farver

Vælg mellem 4 stilfulde farver

Design

Ikonisk afrundet form, opdateret

Denne Nokia 3310 har taget originalens ikoniske silhuet og genopfundet den til nutiden. Den specialdesignede brugergrænseflade bringer et friskt look til en klassiker, mens det 2,4" polariserede og buede skærmvindue giver bedre læsbarhed i sollys.

batteri

Uudtømmeligt batteri

Kan du huske, da du kunne forlade dit hjem uden en oplader? Det kan du med den nye Nokia 3310. Den har et langtidsholdbart batteri, så du kan tale hele dagen2 eller lade telefonen stå på standby i op til en måned3. Når det er nødvendigt, gør en mikro-USB-port opladningen nem.

Spil

Sno dig som en slange!

Spil det legendariske spil Snake. Det er tilbage med en lille opdatering, der gør det endnu sjovere at spille på farveskærmen. Kan du stadig huske din højeste score? Tror du, du kan slå den?

Farve

Fire flotte farver at vælge imellem

Nokia 3310 er skabt til at passe til din stil. Den fås i fire forskellige farver: Varm rød og gul, begge med en blank finish, og mørkeblå og grå, begge med en mat finish. Og endnu bedre: Farven gennemsyrer materialet, så den ser bedre ud i længere tid.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

¹²