Nokia 4.2

‌‌

Nokia 4.2

Den har det hele. Og så lidt til, med Google Assistant.

Tilmeld dig

Google Assistent

Få hjælp med bare et enkelt tryk, når du er på farten, eller når du er derhjemme.

Lev livet i et højt tempo med Google Assistent-knappen1. Stil spørgsmål, tjek din kalender, eller dæmp lyset. Den lærer endda under arbejdet og jo mere, du bruger den. Så kan du bruge mere tid på at leve livet og mindre på din telefon.

Design

Vi satte barren højt for designet, og derefter finpolerede vi det

Smukt håndarbejde, også til hverdagen. Telefonen er en fryd at have i hånden med en tykkelse på 8,4 mm og buet 2,5D-luksusglas både foran og bagpå. Og med en 5,71" HD+-skærm i 19:9-format er den også en fryd at se på. Med et batteri med lang levetid, der tilpasser sig dig, er telefonen ikke bare flot, men også intelligent.

Udforsk designet

billeddannelse

Dine minder har aldrig set bedre ud

Få hele historien med. Når du tager billeder med et dobbeltkamera, der har vidvinkel til selfies, er alle med på billedet. Slip din kreative side løs med de sidste nye funktioner som Bokeh-tilstand og avancerede tilpasningsmuligheder.

Android™

Den bliver bare bedre og bedre

Nokia 4.2 byder på en rendyrket Android-oplevelse med Android One, der kører på Android 9 Pie. Intet rod og ingen tredjepartsprogrammer, men derimod gratis sikkerhedsopdateringer, som – utroligt nok – ikke gør din telefon langsommere.

Læg dette til en AI, der lærer, hvordan du bruger telefonen, plus forudsiger genveje til apps og velværeværktøjer, så får du en Android-oplevelse, du ikke kan lægge fra dig.

Se hvordan
Se hvordan
Se hvordan

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Nokia 4.2

Tilmeld dig
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Google, Android og andre relaterede mærker og logoer er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., registreret i USA og andre lande. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1 Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Google Photos tilbyder gratis ubegrænset lagerplads til fotos i "høj kvalitet". Produktet kræver en Google-konto og en internetforbindelse.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

5Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år under producentens begrænsede garanti til enhver kunde, der har købt en Nokia 9 PureView, Nokia 7.2, Nokia 6.2, Nokia 4.2, Nokia 3.2, Nokia 2.2 Nokia 1 Plus, Nokia 2720 Flip eller Nokia 800 Tough fra Nokias onlinemobilbutik mellem den 19.09.2019 og den 31.12.2019 og er bosiddende i Belgien, Danmark, Finland, Holland, Irland, Italien, Portugal, Spanien, Storbritannien, Sverige, Tyskland, Frankrig eller Østrig. Kampagnen gælder så længe lager haves. Kampagnen for udvidet garanti giver yderligere 1 år, der føjes til de 2 års standard for producentens begrænsede garanti, som starter på leveringsdatoen for telefonen. Kunden skal være 18 år eller ældre og acceptere kampagnereglerne for at deltage. Anvendelse af tjenesten kan kræve et gyldigt købsbevis, såsom ordrebekræftelsen fra Nokias onlinebutik, som viser datoen for købet af den kvalificerede Nokia-smartphone. De fulde vilkår og betingelser kan findes her. Dine personlige oplysninger vil blive brugt i henhold til HMD Global privatlivspolitik. HMD har ret til at trække tilbuddet tilbage når som helst.