Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna 4G

Nokia 6300 4G feature phone

Gå til hovedindholdet

Lev et socialt liv

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – din samtalestarter. Hold forbindelsen med alle dem, du holder af gennem WhatsApp og Facebook. Følg med i de bedste shows på YouTube, og find vej med Google Maps¹ – du får en mere strømlinet oplevelse med hurtig 4G. Det hele er udstyret med kraft til at yde og pakket i en holdbar ramme, så du kan holde gang i chatten længere.

Komplette specifikationer

Sociale apps

Hold samtalen i gang med WhatsApp og Facebook.

YouTube

Stream det, du kan lide, når du vil, på YouTube.

4G og wi-fi-hotspot

Nyd letheden ved 4G, og del en forbindelse med wi-fi-hotspot.

Qualcomm® Snapdragon™ 210²

For smooth and optimized performance.

Tilslutningsmuligheder

Skab stærkere forbindelser

Uanset om det er den perfekte dag på stranden med familien eller fotoet, der tager dig med tilbage til det øjeblik, så skal du holde forbindelse med det, der betyder noget.

Qualcomm® 210 og holdbarhed²

Skab minder, der varer ved

Nokia 6300 4G er designet til at kunne følge med dig takket være Qualcomm® Snapdragon™ 210-processoren² og det holdbare ydre.

Sociale apps

Del kærligheden

Nokia 6300 4G handler om forbindelser. Hold tæt kontakt med vennerne med WhatsApp og Facebook – og der er meget mere at opdage i app-butikken.

YouTube

Masser af underholdning

Ventetid er til underholdning. Spil dine yndlingssange, og se de nyeste shows på YouTube – streaming er lige blevet meget bedre med hurtig 4G.

4G og wi-fi-hotspot

Vær forbindelsen

Opkald og shows – det er bare et par ting, der er gjort nemmere med 4G. Og du kan også få dine venner online med et wi-fi-hotspot.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

Google, YouTube og Google Maps er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

¹ Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

² Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande.