Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Relax YouTube 4G 4G Google Assistant Play
Feature-telefoner
Nokia 6300 4G

Hold kontakten med 4G og sociale medier.

499,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
512 MB RAM , 4 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Plant 5 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi under Black Friday. Få mere at vide

Nokia 6300 4G

Nokia 6300 4G – din samtalestarter. Hold forbindelsen med alle dem, du holder af gennem WhatsApp og Facebook. Følg med i de bedste shows på YouTube, og find vej med Google Maps – du får en mere strømlinet oplevelse med hurtig 4G. Derudover kan du finde svar, få oplysninger og få kontakt med vennerne med Google Assistant. Det hele er udstyret med kraft til at yde og pakket i en holdbar ramme, så du kan holde gang i chatten længere.

Komplette specifikationer

Sociale apps

Hold samtalen i gang med WhatsApp og Facebook.

YouTube

Stream det, du kan lide, når du vil, på YouTube.

4G og wi-fi-hotspot

Nyd letheden ved 4G, og del en forbindelse med wi-fi-hotspot.

Google Assistant

Ring til vennerne og læg planer – det er en leg med Google Assistant.

Lev et socialt liv

Se nu

Tilslutningsmuligheder

Skab stærkere forbindelser

Uanset om det er den perfekte dag på stranden med familien eller fotoet, der tager dig med tilbage til det øjeblik, så skal du holde forbindelse med det, der betyder noget.

Qualcomm® 210 og holdbarhed

Skab minder, der varer ved

Nokia 6300 4G er designet til at kunne følge med dig takket være Qualcomm® Snapdragon™ 210-processoren og det holdbare ydre.

Sociale apps

Del kærligheden

Nokia 6300 4G handler om forbindelser. Hold tæt kontakt med vennerne med WhatsApp og Facebook – og der er meget mere at opdage i app-butikken.

YouTube

Masser af underholdning

Ventetid er til underholdning. Spil dine yndlingssange, og se de nyeste shows på YouTube – streaming er lige blevet meget bedre med hurtig 4G.

4G og wi-fi-hotspot

Vær forbindelsen

Opkald og shows – det er bare et par ting, der er gjort nemmere med 4G. Og du kan også få dine venner online med et wi-fi-hotspot.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Google, YouTube og Google Maps er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Google Assistant er ikke tilgængelig på visse sprog og i visse lande. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen