Nokia 7.2

‌‌

Nokia 7.2

48 Megapixel kamera med ZEISS optik

Android™ der bare bliver bedre og bedre
Tilmeld dig

Farveskærm

HDR-video. Altid.

Nyd en super skarp visningsoplevelse med PureDisplay, der kun findes på Nokia smartphones. Alle videoer, du ser, omdannes – i realtid – til høj dynamisk spændvidde (HDR) for klarhed. Det betyder, at du kan læne dig tilbage, slappe af og nyde dem på en lysstærk 6,3" Full HD+-skærm.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

batteri

Større ydeevne. Mindre opladning.

Den kraftfulde Qualcomm® Snapdragon™ 660-processor kombineret med det nyeste Android™ 9 Pie-operativsystem betyder, at du kan gå uden opladning i op til to dage.1 Nokia 7.2 har også AI-assisteret selvjusterende batteri, der prioriterer batterilevetiden til de apps, du bruger mest.

Design

Det handler om æstetik

Nokia 7.2 er inspireret af finsk design og fører håndværk og kvalitetsmaterialer sammen i en perfekt balance. Et virkelig tidløst design, der ikke kun er bygget til at se godt ud, men til at holde.

Få mere at vide

Software

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar

Nokia 7.2

Hædersbevis: CES 2020 Innovation Awards

Tildelt i kategorien Mobile Devices & Accessories for sine innovative funktioner, æstetiske design og tekniske kvaliteter.

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Google Assistent

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Hold trit med dit travle liv med Google Assistant-knappen2. Stil spørgsmål, tjek din kalender, eller dæmp lyset. Din assistent lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

Få mere at vide

Ambient Google Assistant

Få mere gjort, håndfrit

Med Google Assistants Ambient Mode kan du tjekke vejret, se din huskeliste og styre musik og smart home-enheder uden at røre ved din telefon. Du kan også forvandle din telefon til en digital fotoramme, mens din telefon oplades.

Google One

Få mere ud af Google med Google One

Få et 3-måneders prøvemedlemskab på 100 GB Google One inkluderet (kr17,00/måned), når du køber en Nokia 7.23. Som Google One-medlem får du: 100 GB opbevaring i skyen til Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk backup af telefon og adgang til Google-eksperter – alt sammen i et familieabonnement, du kan dele.

Funktioner

Nokia 7.2

Slip din kreativitet løs med Nokia 7.2. Tag utrolige fotos, se alle dine videoer i HDR, og klar dig uden opladning i op til 2 dage¹. Det hele kører problemfrit på Android 9 Pie-softwaren – så lige når du synes, alt spiller max, så bliver det alligevel bare bare endnu bedre.

Kameraer

Kameraer

Det tredobbelte kamera inkluderer et 48 MP hovedkamera og ZEISS optik.

Skærm

Skærm

6,3" Full HD+-skærm med PureDisplay. HDR-konvertering i realtid.

batteri

batteri

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 660-processor plus AI-assisteret selvjusterende batteri.

Design

Design

Overflade bygget i flere lag, giver en glat metallisk finish. Lysspredende satinglas på bagsiden.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Google, Android og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. aptX er et varemærke tilhørende Qualcomm Technologies International, Ltd., registreret i USA og andre lande. Qualcomm er et varemærke tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

12-dagesbatteritesten blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over. Batteriets levetid varierer markant afhængigt af indstillinger, brug og andre faktorer.

2Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

3Vilkår gælder.

4Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen.

5Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

6Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata.

(