‌‌

Nokia 7 Plus

Den bliver bare bedre og bedre

Køb nu

Skærm

Se mere

Skærmoplevelse
Skærmoplevelse
Skærmoplevelse

Kamera

Det nye kamera

Skift mellem skærmformater og kamerafunktioner, og juster parametre inden for forskellige kameratilstande, såsom intensiteten af effekter som Bokeh og Beautify. Og med Google Lens™ og Motion Photos integreret i kameraappen er det lettere end nogensinde at udforske og optage verdenen omkring dig på nye, kreative måder.

Udforsk kamera
Udforsk kamera
Udforsk kamera

Design

Skønheden i styrke

Hardware

To dages batterilevetid¹

Udforsk batteriet
Udforsk batteriet
Udforsk batteriet

Hardware

To dages batterilevetid¹

Nokia 7 Plus har en Qualcomm® Snapdragon™ 660-mobilplatform, der giver dig al den ydeevne, du har brug for. Og med det store batteri på 3800 mAh2 samt den nye selvjusterende batterifunktion i Android 9 Pie får du op til to dages batterilevetid på én opladning1.

Android™ 9 Pie

Spar tid og batterilevetid med Android 9 Pie

Android 9 Pie bruger kunstig intelligens på en effektiv måde, så du får mere ud af din Nokia 7 Plus-smartphone. Den tilpasses til dig og den måde, du bruger din telefon på, lærer dine præferencer og forbedres med tiden, så ting kører bedre længere.

Android One

Det bedste fra Android™

Android One er en række telefoner, der opfylder forhøjede softwarekrav, som er fastsat af Google. Som Android One-telefon har Nokia 7 Plus ingen unødvendige apps, ingen skjulte processer, som bruger batteriets levetid, og ingen skins eller ændringer af brugergrænsefladen. Bare en ren version af Android 9 Pie, der holdes sikker med alle de seneste opdateringer – drevet af de nyeste Google-tjenester. Og din personlige Google Assistent selvfølgelig.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

logo-gsmarena

Lyd

Fra en hvisken til en lydtæppe

Uanset sted og decibelniveau er de tre kvalitetsmikrofoner klar til at registrere hver eneste lydnuance.

Vigtigt tilbehør

Nokia 7 Plus

Detaljerne

DKK 2990

Vælg forhandler

Prisen inkluderer eventuelt ikke forsendelses- og andre udgifter.

Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Google, Android, Android One og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC. Oreo er et varemærke tilhørende Mondelez International, Inc.-gruppen. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den 2-dages batteritest blev udført ved hjælp af en ægte brugstest fra HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i 5 timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse indbefattet f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, browsing og brug af apps (fx sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har begrænsede genopladningscyklusser, og batterikapaciteten reduceres med tiden. Batteriet skal eventuelt udskiftes.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en stor del af hukommelsen.

4Nokia 7 Plus Dual SIM har en åbning til hybridkort til enten et andet SIM-kort eller et MicroSD-kort

5Google Photos tilbyder gratis ubegrænset lagerplads til fotos i "høj kvalitet". Produktet kræver en Google-konto og en internetforbindelse.

6Hvis enheden er leveret med Android Oreo, kan der opgraderes til Android 9 Pie. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata