Nokia 7 Plus

‌‌

Nokia 7 Plus

Den bliver bare bedre og bedre

Skærm

Se mere

Skærmoplevelse
Skærmoplevelse
Skærmoplevelse

Design

Skønheden i styrke

Hardware

To dages batterilevetid¹

Udforsk batteriet
Udforsk batteriet
Udforsk batteriet

Hardware

To dages batterilevetid¹

Nokia 7 Plus har en Qualcomm® Snapdragon™ 660-mobilplatform, der giver dig al den ydeevne, du har brug for. Og med det store batteri på 3800 mAh2 samt den nye selvjusterende batterifunktion i Android 9 Pie får du op til to dages batterilevetid på én opladning1.

Software

Android™ 10 download er nu tilgængelig

Fortroligheds-indstillinger er gjort nemmere, svar skrives hurtigere, og forbedringer hele vejen rundt gør, at det føles mere naturligt at bruge din telefon. Android 10 leveres med masser af nye funktioner, der hjælper dig med at få det bedste ud af din Nokia-smartphone.

  • Mørkt tema
  • Intelligente svar

Counterpoint-studie

Nokia-telefoner er rangeret #1 for softwareopdateringer og sikkerhed

Nokia-smartphones får 2 års softwareopdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer. Fordi vi overholder dette løfte, rangerer vi højest for softwareopdateringer og sikkerhed, hvilket bringer os foran andre smartphone-mærker. Tjek undersøgelsen fra Counterpoint for at få mere at vide.

Nokia 7 Plus

Winner: 2018-2019 Best Consumer Smartphone

Lyd

Fra en hvisken til en lydtæppe

Uanset sted og decibelniveau er de tre kvalitetsmikrofoner klar til at registrere hver eneste lydnuance.

Vigtigt tilbehør

Nokia 7 Plus

Detaljerne

DKK 2990

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Google, Android, Android One og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC. Oreo er et varemærke tilhørende Mondelez International, Inc.-gruppen. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1Den 2-dages batteritest blev udført ved hjælp af en ægte brugstest fra HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i 5 timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse indbefattet f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, browsing og brug af apps (fx sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har begrænsede genopladningscyklusser, og batterikapaciteten reduceres med tiden. Batteriet skal eventuelt udskiftes.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en stor del af hukommelsen.

4Nokia 7 Plus Dual SIM har en åbning til hybridkort til enten et andet SIM-kort eller et MicroSD-kort

5Google Photos tilbyder gratis ubegrænset lagerplads til fotos i "høj kvalitet". Produktet kræver en Google-konto og en internetforbindelse.

6Hvis enheden er leveret med Android Oreo / Android 9 Pie, kan der opgraderes til Android 10. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata