‌‌

Nokia 8.1

Forvent mere

Køb nu

Kamera

Fantastiske selfies både dag og nat

Lær mere

Uovertruffen visning

Det selvjusterende 6,18" Full HD+ PureDisplay sikrer en nøjagtig farvegengivelse og tydeligt indhold – selv i skarpt sollys. Takket være HDR10-understøttelse, en farveskala på 96 % og et 1:1500-kontrastformat kan du nyde klarere videoer med skarpere detaljer og dybere farver. Den nye funktion med selvjusterende lysstyrke i Android 9 Pie lærer desuden dine foretrukne indstillinger for skærmens lysstyrke at kende og justerer automatisk indstillingerne.

  • 6,18" Full HD+ skærm
  • PureDisplay

Nokia 8.1

Best mid-ranger of 2018

logo-gsmarena

Design

Sofistikeret design

Hardware

Strøm til flere dage

Den højtydende og AI-drevne Qualcomm™ Snapdragon® 710-processor giver dig den hastighed, som du har brug for, mens det nye selvjusterende batteri i Android 9 Pie leverer to dages1 batterilevetid.

  • Android 9 Pie Selvjusterende batteri
  • 18 W hurtig opladning

Android 9 Pie

Spar tid og batterilevetid med Android 9 Pie

Android 9 Pie bruger kunstig intelligens, så du får mere ud af din Nokia 8.1-smartphone. Den tilpasses til dig og den måde, du bruger din telefon på, lærer dine præferencer og forbedres med tiden, så telefonen kører bedre længere.

  • Selvjusterende batteri
  • Intuitiv brugergrænseflade baseret på gestikulering

Android One

Det bedste fra Android

Android One er en række telefoner, der opfylder forhøjede softwarekrav, som er fastsat af Google. Som Android One-telefon leverer Nokia 8.1 alt det, du ønsker dig, og intet overflødigt: en strømlinet og brugervenlig grænseflade og et udvalgt sæt af forudinstallerede apps samt gratis, ubegrænset fotoopbevaring i høj kvalitet med Google Fotos2. Jævnlige sikkerhedsopdateringer og to års softwareopgraderinger betyder, at Nokia 8.1 med Android One forbliver sikker og indeholder de nyeste Google-innovationer, så den bl.a. er optimeret til Google Assistent.

Nokia 8.1

Vælg forhandler

Prisen inkluderer eventuelt ikke forsendelses- og andre udgifter.

Komplette specifikationer
Komplette specifikationer
Komplette specifikationer

Google, Android og andre varemærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies Inc. og/eller dets datterselskaber. USB Type-C™ er et varemærke tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Alle billeder er udelukkende beregnet til illustration.

1Den todages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2 Gratis fotoopbevaring i høj kvalitet kræver en Google-konto og en internetforbindelse.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

4Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

5Hvis enheden er leveret med Android Oreo, kan der opgraderes til Android 9 Pie. Bemærk, at dette kan opbruge ekstra mobildata