Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

The only gadget you’ll ever need

Løft din kreativitet

Forudbestil nu

ZEISS-effekter

Gør alle videoer episke

Giv dine videoer et strejf af professionalisme med de indbyggede ZEISS-filmeffekter. Tilføj anamorfiske og blå flares til dine optagelser, og opnå et episk look. Og del dine imponerende 4K-videoer med 5G1.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

64 MP kamera

Husk enhver lille detalje

Tag fantastiske nærbilleder, billeder af enorme landskaber, levende portrætter og alt derimellem med det imponerende quad-kamera. Skift til Action Cam-tilstand, og få roligere videoer, når det går stærkt.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Action Cam-tilstand

Stabil overalt

Udglat ujævnhederne i dine videoer med Action Cam-tilstanden, der er designet til de spændende øjeblikke i fuld bevægelse. Gå ikke glip af noget.

Google One

Få mere ud af Google med Google One

Få et 6-måneders prøvemedlemskab på 100 GB Google One inkluderet ($1,99/måned), når du køber en Nokia 8.3 5G. Som Google One-medlem får du: 100 GB opbevaring i skyen til Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk backup af telefon og adgang til Google-eksperter – alt sammen i et familieabonnement, du kan dele.

6,81" skærm

Herlighed fra kant-til-kant

Fordyb dig selv i den episke 6,81" skærm, der passer til både skabere og gamere. Den er ikke kun stor, den står også superskarpt – takket være den banebrydende PureDisplay-teknologi.

5G-forbindelse

Uovertrufne hastigheder med 5G

Lev livet uden tøven. Stream film omgående, del videoer på et øjeblik, og spil uden forstyrrelser med det bedste 5G i sin klasse. Derudover er Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform optimeret til 5G og global roaming, så du er klar til det næste, der kommer.

Få mere at vide om 5G

2-dages batterilevetid<sup>2</sup>

Tid til mere

Morskaben stopper aldrig. En enkelt opladning holder energien oppe i op til 2 dage – uanset hvor du skal hen, bliver du ikke hindret af din telefon.

Forberedt til Android 11

Det bedste fra Android™. Altid.

Vær på forkant med udviklingen med strømlinet ydeevne og ingen bloatware. Med 2 års garanterede softwareopgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer får du mere ud af din telefon i længere tid.

Google Assistant-knappen³

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Det er nemmere end nogensinde at få adgang til yndlingsassistenten med den dedikerede Google Assistant-knap3. Den lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

fingeraftrykssensor

Lås op på et øjeblik

Nokia 8.3 5G kombinerer tænd/sluk-knappen med fingeraftrykssensoren og giver en nemmere og problemfri adgang til din telefon.

Design

Nordisk design – helt ned til farven

Bygget med præcision. Udformet med omhu. Nokia 8.3 5G er forankret i urørt nordisk design, fra glasoverfladen hele vejen rundt til de betagende farver – Polar Night – inspireret af nordlyset.

Funktioner

Nokia 8.3 5G

Løft nemt dine billeder og videoer op på pro-niveau. ZEISS filmeffekter er indbygget for at hjælpe med at gøre alle videoer episke, og PureView quad-kameraet giver dig mulighed for at fange de øjeblikke, du vil dele med verden. Luk op for nye muligheder med forbløffende hurtigt 5G – som streaming, spil og mere. Desuden er du altid et skridt foran med de nyeste Android-opgraderinger.

Pureview quad-kamera med ZEISS-optik

Pureview quad-kamera med ZEISS-optik

Tag professionelle billeder med det imponerende Quad-kamera og ZEISS-filmeffekter.

5G-forbindelse

5G-forbindelse

Vær på forkant med ydeevne og hastighed med en fremtidssikret 5G-smartphone.

Det bedste fra Android

Det bedste fra Android

Føl dig sikker med 2 års Android-opgraderinger og månedlige sikkerhedsopdateringer i 3 år

Kraftig ydeevne

Kraftig ydeevne

Lev uden tøven med den energieffektive Qualcomm® Snapdragon™™ 765G Modular Platform.

Komplette specifikationer

Nokia 8.3 5G

Nu tilgængelige til forudbestilling

4499 DKK

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 5G understøttes muligvis ikke af din netværkstjenesteudbyder eller af den tjenesteudbyder, du bruger, når du rejser. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

2 2-dagesbatteritesten blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

3 Google Assistant er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Se tilgængelighed på https://support.google.com/assistant.

4Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

5Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en stor del af hukommelsen.

NO TIME TO DIE © 2020 Danjaq, MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks and Materials © 1962-2020 Danjaq and MGM. NO TIME TO DIE, icon-007-disclaimer and related James Bond Trademarks are trademarks of Danjaq. All Rights Reserved.

(