Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip Warranty Lock Longevity External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Arrow right Camera 5G 5G Android Processor

Nokia 8.3 5G

Smartphones
Nokia 8.3 5G

Optag professionelle videoer, og del dem på et øjeblik med 5G.

Farve

Dette produkt kan sendes inden for 48 timer, hvis det bestilles på en hverdag.

Mest pålidelig

Altid sikker

Bygget til at holde

Løft din kreativitet

Se nu

Nokia 8.3 5G

Løft nemt dine billeder og videoer op på pro-niveau. ZEISS filmeffekter er indbygget for at hjælpe med at gøre alle videoer episke, og PureView quad-kameraet giver dig mulighed for at fange de øjeblikke, du vil dele med verden. Luk op for nye muligheder med forbløffende hurtigt 5G – som streaming, spil og mere. Desuden er du altid et skridt foran med de nyeste Android-opgraderinger.

Komplette specifikationer

Pureview quad-kamera med ZEISS-optik

Tag professionelle billeder med det imponerende Quad-kamera og ZEISS-filmeffekter.

5G-forbindelse

Vær på forkant med ydeevne og hastighed med en fremtidssikret 5G-smartphone.

Det bedste fra Android

Føl dig sikker med 2 års Android-opgraderinger og månedlige sikkerhedsopdateringer i 3 år

Kraftig ydeevne

Lev uden tøven med den energieffektive Qualcomm® Snapdragon™™ 765G Modular Platform.

ZEISS-effekter

Gør alle videoer episke

Giv dine videoer et strejf af professionalisme med de indbyggede ZEISS-filmeffekter. Tilføj anamorfiske og blå flares til dine optagelser, og opnå et episk look. Og del dine imponerende 4K-videoer med 5G1.

Filmiske colorgrading-værktøjer

Endnu bedre videoer

Føl dig som en redigeringsekspert med brugervenlige colorgrading-værktøjer. Eksperimentér med 10 forskellige filtre for at give dine videoer et kreativt udtryk.

Video med svagt lys

Et kamera, der ikke er bange for mørket

Fotograferer du efter solnedgang? Intet problem. Uanset om det er på en svagt oplyst restaurant eller til en udendørs koncert, kan du fange og dele natoplevelser, der er realistiske takket være de store 2,8 μm superpixels.

OZO-lyd

Hør hver en lyd

Lås op for den næste dimension af lyd i dine videoer med OZO-lyd – der optager hele lydspekteret 360° rundt med naturtro præcision. Du er nødt til at høre det for at tro det.

Design

Nordisk design – helt ned til farven

Bygget med præcision. Udformet med omhu. Nokia 8.3 5G er forankret i urørt nordisk design og fås i Polar Night – en farve der er inspireret af nordlyset.

CERTIFICERET AF TÜV RHEINLAND

Dine øjne vil takke dig

Med det ekstrastore display har vi også sørget for at hjælpe med at passe på dine øjne. Derfor har Nokia 8.3 5G modtaget certificering for lavt blåt lys fra TÜV Rheinland, hvilket betyder mindre belastning, når du nyder alle dine yndlingsapps, -spil og -videoer.

64 MP kamera

Husk enhver lille detalje

Tag fantastiske nærbilleder, billeder af enorme landskaber, levende portrætter og alt derimellem med det imponerende quad-kamera. Skift til Action Cam-tilstand, og få roligere videoer, når det går stærkt.

Udglat ujævnhederne i dine videoer med Action Cam-tilstanden, der er designet til de spændende øjeblikke i fuld bevægelse. Gå ikke glip af noget.

Google One

Få mere ud af Google med Google One

Som Google One-medlem får du: 100 GB opbevaring i skyen til Google Drive, Gmail og Google Photos, automatisk backup af telefon og adgang til Google-eksperter – alt sammen i et familieabonnement, du kan dele.

Få mere at vide om Google One

6,81" skærm

Herlighed fra kant-til-kant

Fordyb dig selv i den episke 6,81" skærm, der passer til både skabere og gamere. Den er ikke kun stor, den står også superskarpt – takket være den banebrydende PureDisplay-teknologi.

5G-forbindelse

Uovertrufne hastigheder med 5G

Lev livet uden tøven. Stream film omgående, del videoer på et øjeblik, og spil uden forstyrrelser med det bedste 5G i sin klasse. Derudover er Qualcomm® Snapdragon™ 765G Modular Platform optimeret til 5G og global roaming, så du er klar til det næste, der kommer.

Få mere at vide om 5G

2-dages batterilevetid<sup>2</sup>

Tid til mere

Morskaben stopper aldrig. En enkelt opladning holder energien oppe i op til 2 dage – uanset hvor du skal hen, bliver du ikke hindret af din telefon.

Forberedt til Android 11

Det bedste fra Android™. Altid.

Vær på forkant med udviklingen med strømlinet ydeevne og ingen bloatware. Med 2 års garanterede softwareopgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer får du mere ud af din telefon i længere tid.

Google Assistant-knappen³

Lidt hjælp, uanset hvor du tager hen

Det er nemmere end nogensinde at få adgang til yndlingsassistenten med den dedikerede Google Assistant-knap3. Den lærer og tilpasser sig, hver gang du bruger den – så du kan gøre mere med dit liv ved at gøre mindre med din telefon.

fingeraftrykssensor

Lås op på et øjeblik

Nokia 8.3 5G kombinerer tænd/sluk-knappen med fingeraftrykssensoren og giver en nemmere og problemfri adgang til din telefon.

Counterpoint-studie

Nr. 1 på tillidslisten for andet år⁶

"Nokia ligger øverst på tillidslisten baseret på software, sikkerhedsopdateringer og produktkvalitet"

Ved at levere månedlige sikkerhedsopdateringer i 3 år og Android™-softwareopgraderinger i 2 år betyder det atter engang, at Nokia-smartphones ligger i toppen af tillidslisten hos 2020 Counterpoint Research. Vi ligger også foran andre producenter af smartphones med hensyn til byggekvalitet som følge af vores enhedstest, der går længere end gennemsnittet i branchen. Læs undersøgelsen for at få mere at vide.

logo-Counterpoint-black-180px

Læs undersøgelsen

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

*I weekender, på helligdage samt efter kl. 13.00 på ugens sidste hverdag bliver ordren først sendt den følgende hverdag. Bestil for mindst 140 euro for at opnå gratis forsendelse. Bemærk venligst, at vi oplever enkelte forsinkelser pga. Covid-19-situationen - størstedelen af ordrerne bliver dog afsendt til tiden.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 5G understøttes muligvis ikke af din netværkstjenesteudbyder eller af den tjenesteudbyder, du bruger, når du rejser. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

2 2-dagesbatteritesten blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

3 Google Assistant er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Se tilgængelighed på https://support.google.com/assistant.

4Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

5Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en stor del af hukommelsen.