Nokia 8.3 5G

‌‌

Nokia 8.3 5G

Løft din kreativitet

Tilmeld dig

Optag med ZEISS-effekter

Gør alle videoer episke

Tag billeder som en pro – uden at være det – takket være indbyggede ZEISS filmeffekter. Tilføj nemt anamorfiske og blå flares til dine optagelser, og opnå uden besvær et episk look. Del dine imponerende 4K-videoer med 5G.

Få mere at vide
Få mere at vide
Få mere at vide

Pureview quad-kamera med ZEISS-optik

Ingen detaljer er overset

Et kamera, der fanger det hele. Tag fænomenale nærbilleder, episke ultrabrede landskaber, pulserende portrætter og alt derimellem med det imponerende PureView quad-kamera. Den er fyldt med den allernyeste teknologi og ZEISS Optics, så du er klar til ethvert billede med det ultradetaljerede 64 MP-primærkamera, et særligt ultrabredt kamera til svag belysning plus avancerede dybde- og makrokameraer.

5G-forbindelse

Uovertrufne hastigheder med 5G

Lev livet uden tøven. Spil Stadia-spil uden forstyrrelser, stream film, og del indhold med 5G. Tilføj Qualcomm® Snapdragon™ 765G's modulære platform er optimeret til 5G, så du altid er klar til det næste.

Få mere at vide om Qualcomm® Snapdragon™

Android™ 10

Det bedste fra Android. Altid.

Privatliv er vigtigt. Derfor kan du forvente forbedret sikkerhed og flere tilpassede indstillinger med den nyeste Android 10 og derover. Desuden får du garanteret 2 års opgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Tænd/sluk-knap med fingeraftrykssensor

Lås op på et øjeblik

Nokia 8.3 5G kombinerer tænd/sluk-knappen med fingeraftrykssensoren og giver hurtig og sikker adgang til din telefon.

6,81" skærm

Herlighed fra kant-til-kant

Fortab dig selv i den episke 6,81" skærm, der passer både til gamere, bingere og fotografer. Den er ikke kun imponerende stor, den står også slående skarpt – takket være den banebrydende PureDisplay-teknologi.

Design

Nordisk design – helt ned til farven

Bygget med præcision. Udformet med omhu. Nokia 8.3 5G er forankret i urørt nordisk design og fås i Polar Night – en farve der er inspireret af nordlyset.

Funktioner

Nokia 8.3 5G

Løft nemt dine billeder og videoer op på pro-niveau. ZEISS filmeffekter er indbygget for at hjælpe med at gøre alle videoer episke, og PureView quad-kameraet med ZEISS-optik giver dig mulighed for at fange de øjeblikke, du vil dele med verden. Luk op for nye muligheder med den hurtige og stabile 5G-forbindelse. Desuden er du altid et skridt foran med de nyeste Android-opgraderinger.

Pureview quad-kamera med ZEISS-optik

Pureview quad-kamera med ZEISS-optik

Quad-kamerasystem med ZEISS filmeffekter.

5G-forbindelse

5G-forbindelse

Hurtig, fremtidssikret 5G.

Powered by Android 10

Powered by Android 10

2 års Android-opgraderinger og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Kraftfuld

Kraftfuld

Energieffektiv Qualcomm® Snapdragon™ 765G med modulær platform.

Komplette specifikationer

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Qualcomm Snapdragon er et produkt tilhørende Qualcomm Technologies, Inc. og/eller dets datterselskaber. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande. USB Type-C™ og USB-C™ er varemærker tilhørende USB Implementers Forum. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål. 5G understøttes muligvis ikke af din netværkstjenesteudbyder eller af den tjenesteudbyder, du bruger, når du rejser.

1 Google Assistent er tilgængelig på udvalgte markeder og sprog. I områder, hvor Google Assistent ikke er tilgængelig, erstattes den af Google Search. Tjek tilgængeligheden på https://support.google.com/assistant.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.

3Forudinstalleret systemsoftware og apps bruger en væsentlig del af hukommelsen

(