Nokia 8110 4G

‌‌

Den nye Nokia 8110 4G

Til de originale

Design

Skil dig ud

Ikonets tilbagevenden. Som den oprindelige har den nye Nokia 8110 4G et buet beskyttelsesdæksel, som du kan glide for at åbne og hente opkald og glide tilbage for at afslutte dem. Dens enestående form betyder også, at du kan dreje telefonen på måder, som du aldrig havde forestillet dig.

Tilslutningsmuligheder

Bevar forbindelserne med WhatsApp

WhatsApp er nu klar til download på Nokia 8110 4G. Du kan nemt chatte og sende talebeskeder, billeder og videoer til dine venner og familie.

Apps

Synkronisér dit liv

Importer nemt kontakter, og synkroniser din kalender gennem Gmail og Outlook. Den har desuden en butik drevet af KaiOS og leveres med Snake allerede installeret, så du er underholdt.

batteri

Kraftig batterilevetid

Qualcomm® 205-mobilplatformen er optimeret til at præstere uden at gå på kompromis med batterilevetiden, hvilket giver op til 25 dages standbytid med en enkelt opladning1.

Teknologi

Genopladet med 4G-egenskaber

Du kan surfe, chatte og streame hurtigere med 4G LTE. Derudover gør funktionen trådløst hotspot det også muligt for dig at oprette din egen wi-fi-forbindelse, uanset hvor du er.

Funktioner

Nokia 8110 4G

Med Nokia 8110 4G får du letheden ved at forbinde til dine yndlingsapps og -spil hurtigere med 4G LTE uden at gå på kompromis med den kraftige flerdages batterilevetid. Desuden betyder dens 2,4" skærm, der er bygget ind i et enestående afrundet design, at den skiller sig ud fra mængden.

4G

4G

Udnyt al kraften og fordelene ved 4G LTE.

Design

Design

Unik 2,4" afrundet skærm og en ramme af polycarbonat.

batteri

batteri

Flerdages batterilevetid, ligesom originalen.

Apps

Apps

Hold dig underholdt med alle de apps og spil, du har brug for.

Komplette specifikationer

Den nye Nokia 8110 4G

Kan købes nu

Vælg forhandler

Priser kan variere fra forhandler til forhandler og afhængigt af produktspecifikationer, såsom mængden af hukommelse. Som Amazon Associate tjener HMD Global på kvalificerende køb.

Tilmeld mig

Vær blandt de første, der hører om det sidste nye fra os.

Qualcomm-mobilplatform er et produkt fra Qualcomm Technologies Inc. Alle øvrige varemærker tilhører deres respektive ejere. Dette tilbud kan variere. Afhænger af den lokale tilgængelighed. Billederne er kun vejledende.

1Test udført under laboratorieforhold uden kørende baggrundsapps. 2Forudinstalleret software og apps anvender en stor del af hukommelsen. 3Batteriet har begrænsede genopladningscyklusser, og batterikapaciteten reduceres med tiden. Batteriet skal eventuelt udskiftes.

(