Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Android

Nokia C32-smartphone

Gå til hovedindholdet

Du kan tage fantastiske billeder i svagt lys og nyde det luksuriøse udseende.

Forstør Trækul Nokia C32 fra For- og bagside
Forstør Trækul Nokia C32 fra Forside
Forstør Trækul Nokia C32 fra Tilbage
Forstør Trækul Nokia C32 fra Tilbage
Forstør Trækul Nokia C32 fra For- og bagside
Forstør Trækul Nokia C32 fra Forside
Forstør Trækul Nokia C32 fra Tilbage
Forstør Trækul Nokia C32 fra For- og bagside
FarveTrækul
Valgmuligheder
Giv mig besked

Giv mig besked, når jeg kan købe Nokia C32

Indtast din e-mailadresse herunder, så giver vi dig besked, når du kan købe dette produkt.

Dual 50 MP camera on Nokia C32
Dual 50 MP camera on Nokia C32

Nokia C32

Få natten til at stråle

Gennemprøvet holdbarhed

Klar til at klare dagen med dig. Beskyttelsesgraden IP52 betyder, at Nokia C32 kan holde til støv og væsker.

Stærkt design

Med hærdet glas på begge sider og et indvendigt metalkabinet føles Nokia C32 elegant og robust.

Android™ 13

Komplet med de nyeste funktioner til personlig tilpasning, sikkerhed og beskyttelse af personlige oplysninger. Og med mindre bloatware er der mere ledig plads til dine ting.

Nokia C32

Vi ved ikke altid, hvor dagen vil føre os hen. Men med en batterilevetid på 3 dage¹ er Nokia C32 klar til at tage med dig på den rejse. Og når solen går ned, er det dobbelte bagkamera klar til at fange mere lys og levere fantastiske billeder i nattilstand. Hele vejen igennem er den luksuriøse bagside i glas og de smukke detaljer en fryd for øjet og for din håndflade.

Komplette specifikationer

Luksuriøst design

Den har en bagside af hærdet glas og en ramme med metallisk finish for en raffineret fornemmelse.

Fremragende billeder i svagt lys

Med en 50 MP sensor bagtil, der fanger mere lys samt nattilstand for både front- og bagkameraer.

3 dages batterilevetid¹

Udstyret med et stort 5000 mAh-batteri² og de nyeste AI-drevne batterisparefunktioner.

Android™ 13

Personliggør og beskyt din smartphone-oplevelse. Mindre bloatware, mere af alt det gode.

The luxurious glass back on Nokia C32

Et luksuriøst look, der holder i længden

Det slanke sandwichdesign og de lige sidevægge giver Nokia C32 et moderne udseende, der bliver endnu mere elegant med den luksuriøse bagside i glas. Men det er ikke kun stilen, der vil følge med tiden i mange år. Med beskyttelsesgraden IP52 mod støv og væsker er Nokia C32 klar til alt, hvad dagen bringer.

Dual 50 MP camera on Nokia C32

Indfang alle de episke øjeblikke

God belysning venter ikke på det perfekte billede. Derfor har Nokia C32 et dobbelt bagkamera med en 50 MP-sensor til at opfange mere lys. Sammen med de indbyggede billedbehandlingsalgoritmer får du fantastiske billeder dag og nat. Og med nattilstand og portrættilstand for både bagkameraet og selfiekameraet kan du fange begivenhederne på begge sider af telefonen.

Nokia C32 with a 3-day battery life

En batterilevetid til længere ture

Det store 5000 mAh²-batteri er kun begyndelsen. Med de nyeste batterisparefunktioner som app-dvaletilstand og HMD Super kan Nokia C32 holde i op til 3 dage mellem opladningerne. Desuden betyder det strømlinede operativsystem mindre bloatware, der bruger strøm i baggrunden.

Android 13 præinstalleret

Din telefon, dit look. Android 13 indeholder en række funktioner, der gør din smartphone-oplevelse problemfri og mere personlig. Og med hukommelsesudvidelse³, der gør 2 GB lagerplads til enhedens hukommelse, kan du åbne og skifte mellem flere apps.

Nokia C32 with Android 13
Nokia C32 with Android 13
The fingerprint sensor on Nokia C32

Lås op med en berøring eller et blik

Med en fingeraftrykssensor, der er indbygget i tænd/sluk-knappen, har du bogstaveligt talt nøglen til hurtig og sikker oplåsning af enheden i dine hænder. Foretrækker du ansigtsgenkendelse? Det har Nokia C32 også.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

¹ Den 3-dages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

²Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Med tiden skal batteriet muligvis udskiftes.

³ Brug af hukommelsesudvidelse (virtuel RAM) kræver tilstrækkelig lagerplads. For at beskytte lagerpladsen deaktiveres hukommelsesudvidelsen automatisk og permanent, når 90 % af forbrugsgrænsen er nået. Dette kan ske efter 4 års intensiv brug.