Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Battery Display 6.5 inches 6.5 Camera Face unlock Play

Nokia G10

Smartphones
Nokia G10

Indfang og del familieøjeblikke med en stor skærm og et stort batteri.

999,00 kr.
Farve
Valgmuligheder
3 GB RAM , 32 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Plant 20 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Plant dobbelt så mange træer med Ecologi under Black Friday. Få mere at vide

Nokia G10

Du har brug for energi til at overleve familielivet. Masser af energi. Heldigvis har Nokia G10 det, du har brug for, med et batteri, der holder i flere dage – ikke timer – mellem opladninger. Den store skærm vil holde dine børn underholdt på hele rejsen, og det tredobbelte bagkamera med forbedret billeddannelse betyder, at du altid er klar til at fange de særlige øjeblikke, når de sker. Kombiner dette med den nyeste Android™ 11, to års softwareopgraderinger og tre års sikkerhedsopdateringer, og du har en telefon, der virkelig tåler tidens tand.

Komplette specifikationer

AI-assisteret batteri

Tank op med et batteri, der bringer dig igennem hele weekenden.

Forbedret 6,5” skærm

Fortab dig i den store skærm, der er klar nok til at holde på din opmærksomhed.

Tredobbelt kamera med AI-tilstande

Fang de særlige familieøjeblikke fra alle vinkler.

Sikker adgang

Lås op på et øjeblik – det kræver kun et blik eller en berøring.

Always on the go with the name you know

Se nu

5050 mAh AI-assisteret batteri²

Stol på den døgnet rundt

Hemmeligheden bag lykke er ... batterilevetid. Når din mobil dør, står den på ubesvarede opkald, surmulen og raserianfald. Derfor leveres Nokia G10 med et batteri, der kan holde i op til 3 dage mellem opladninger¹.

Regelmæssige sikkerhedsopdateringer

Sikkerhed, der bliver mere og mere sikker

Med regelmæssige sikkerhedsopdateringer hver måned i 3 år er dine filer, videoer, fotos og data altid i sikre hænder.

Android™ 11

Software, der bliver bedre og bedre

Vil du holde styr på, hvem der sagde hvad hvornår? Med Android 11 kan du se, besvare og kontrollere dine samtaler på tværs af flere besked-apps fra ét sted. Og med to års softwareopdateringer har du altid de nyeste funktioner. Det er som at få morgendagens telefon i dag.

Forbedret 6,5” skærm

Underholdning på stor skærm i familieformat

Nokia G10 og dens store skærm leveres med en lysstyrkeforbedring, så alle stadig kan nyde deres yndlingsfilm, tv og apps selv i skarpt dagslys.

Tredobbelt kamera med AI-tilstande

Indfang familielivet, når det sker

Familietid er hektisk, sjov og kan fare hurtigt forbi os. Men Nokia G10 og dens tredobbelte kamera betyder, at du altid er klar til at fange de specielle minder, lige fra skoleteaterstykker til familiefester og alt indimellem.

Design

Designet til at holde

Nordisk design er kendt for sin minimalistiske og elegante æstetik. Det er præcis, hvad du får med den nyeste teknologi svøbt i et let, slankt, robust kabinet – et kabinet, der fås i to unikke, nordisk inspirerede farver, Night og Dusk.

Oplåsning med ansigtsgenkendelse

Lås op med et blik. Hold familien beskyttet.

Med en fingeraftrykssensor på siden og ansigtsgenkendelse kan du låse din telefon op på et øjeblik - hvilket én gang for alle beviser, at forældre faktisk har superkræfter.

love it, trust it, keep it

I Finland er vores tilgang til livet og lykken simpel – hold fast i de ting, du elsker og har tillid til. Når vi anvender denne filosofi i designet af en telefon, er resultatet tydeligt: En hverdagspartner, du kan stole på, og som vil modstå tidens tand. Det nyeste udvalg af Nokia-telefoner er ingen undtagelse. Med deres innovative funktioner, holdbare konstruktion og løbende software- og sikkerhedsopdateringer vil de følge dig i gennem mange, mange morgendage.

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner. Der er ingen binding eller behov for angivelse af en betalingsmetode – du er oppe og køre på under et minut.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

1 Den 3-dages batteritest blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst, indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

2Batteriet har et begrænset antal opladninger, og kapaciteten mindskes med tiden. Det kan forekomme, at batteriet skal udskiftes.