Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna
Gå til hovedindholdet
Nokia G22 smartphone
Nokia G22 smartphone

Nokia G22

En problemfri smartphone-oplevelse

Levende design. Bæredygtige dele.

Nokia G22 lever op til vores velkendte holdbarhed og byggekvalitet. Den blanke bagside er fremstillet af 100 % genbrugsplast – så den er flot, gør en god gerning og holder længere.

Miljøvenligt design. QuickFix-reparationsmulighed.

Ulykker sker – men nu kan du glemme alt om lange ventetider på reparationer. Udskift beskadigede skærme og gamle batterier takket være QuickFix-reparationsmuligheden.¹

Længere batterilevetid. Mere frihed.

Nokia G22 har en gigantisk batterilevetid på 3 dage² og kan klare 800 fulde opladningscyklusser,³ hvilket betyder, at den holder ydeevnen i længere tid.

Nokia G22 in Lagoon Blue and Meteor Grey

Nokia G22

Høj ydeevne. QuickFix-reparationsmulighed. Design, der fokuserer på lang levetid. Dette er smartphone-autonomi. Nokia G22 giver ejerne mulighed for at udskifte en ødelagt skærm, opladningsstik eller batteri. Den giver en række løfter om lang levetid til de mange, ikke de få – med et bagcover af 100 % genbrugsplast, op til 3 års garanti og opdateringer og en batterilevetid på 3 dage. Hukommelsesudvidelsesfunktionen leverer ekstra virtuel RAM,⁴ hvilket giver dig en mere smidig smartphone-oplevelse.

Komplette specifikationer

Finjusteret lyd

Bedre underholdning med OZO Playback – afbalanceret og optimeret lyd i hovedtelefoner.

Mange år med hardware- og softwarebeskyttelse

3 års garanti⁵ og månedlige sikkerhedsopdateringer plus 2 års Android-opgraderinger.⁶

Værktøj til udvidelse af hukommelsen

Omdan ubrugt lagerplads til ekstra virtuel RAM⁴ for at få en endnu smidigere smartphone-oplevelse.

Optimerer ydeevnen med "auto clear"

Lukker unødvendige apps, der kører i baggrunden, for at frigøre processorkraft.

Nokia G22 with QuickFix repairability

Reparer selv din enhed med QuickFix

Udskift selv batteri og skærm takket være den indbyggede QuickFix-reparationsmulighed. Med den kan du glemme alt om lange ventetider på værkstederne eller potentielt tab af data. Du skal blot besøge iFixit for at finde reservedele til Nokia-telefoner, værktøj eller for at få letforståelig vejledning – eller du kan bede et autoriseret servicecenter om at udføre reparationen for dig.

Få mere at vide

Bedre underholdning, der rækker længere

Nokia G22 afbalancerer lyden i hovedtelefoner med OZO Playback for at opnå en finjusteret lydoplevelse. Takket være en batterilevetid på 3 dage kan du nyde den underholdning, du elsker, i længere tid.

Bygget til at holde, indvendigt og udvendigt

Nokia G22 giver dig vores velkendte sikkerhedsløfter: 3 års garanti, 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer og 2 års OS-opgraderinger. Så du kan gøre mere af det, du kan lide, online eller offline, med fuldstændig ro i sindet.

Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 is durable and secure
Nokia G22 smartphone optimized for performance

Supergod ydeevne er lige blevet bedre

Værktøjet til optimering af ydeevnen, "auto clear", lukker automatisk alle apps, du ikke bruger, og frigør dermed mere processorkraft. Desuden leverer hukommelsesudvidelsesfunktionen ekstra virtuel RAM, så du opnår en endnu smidigere smartphone-oplevelse.

Don't miss out. Sign up and be the first to get Nokia phone news and offers.

¹ Få adgang til officielle reservedele, værktøj og reparationsvejledninger hos iFixit. HMD behandler reparationer, der udføres med omhu og i overensstemmelse med iFixits retningslinjer, som autoriserede, og der vil ikke være nogen indvirkning på producentens begrænsede garanti. Få mere at vide på www.nokia.com/phones/self-repair.

² Den 3-dages batteritest blev udført ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv af HMD Global. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.

³ Batteriet er blevet testet af HMD Global, og det bevarer mindst 80 % af sin oprindelige kapacitet efter 800 fulde opladningscyklusser.

⁴ Brug af hukommelsesudvidelse (virtuel RAM) kræver tilstrækkelig lagerplads. For at beskytte lagerpladsen deaktiveres hukommelsesudvidelsen automatisk og permanent, når 90 % af forbrugsgrænsen er nået. Dette kan ske efter 4 års intensiv brug.

⁵ Se dækningen under den begrænsede fabriksgaranti.

⁶ Fra den globale lanceringsdato for Nokia G22