Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail Offer Privacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Plant Error Hexagon Phone with notch 5G 5G Camera Display 6.82 inches6.82 Battery Play

Nokia G50

En 5G-smartphone til i dag, klar til i morgen, og som også er bedre for din tegnebog.

1.990,00 kr.
Farve
Intern lagerplads
Valgmuligheder
4 GB RAM , 64 GB Intern lagerplads , Dual SIM
På lager, klar til afsendelse

Plant 10 træer med denne enhed

Spar penge, og giv tilbage til planeten med denne enhed. Få mere at vide

Nokia G50

En telefon af bedre kvalitet er bedre for dig, bedre for dit budget og bedre for planeten. Det er tanken bag Nokia G50, en fremtidssikret smartphone, der er fantastisk til i dag og klar til i morgen. Den er klar til 5G1 takket være Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G mobilplatformen indeni. Nokia G50 er også udstyret med et batteri, der kan holde i flere dage, et 48 MP tredobbelt kamera understøttet af AI og billedstabilisering, nordisk pålidelighed og byggekvalitet og den allernyeste Android™ 11 med 2 års OS-opdateringer og 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer.

Komplette specifikationer

5G-klar

Udstyret med Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G-mobilplatform

48 MP tredobbelt kamera

Tag billeder med hjælp fra AI, og sæt vandmærke på dine billeder

Stort display

Med en stærk 6,82" HD+-skærm, der er skabt til at holde

Langvarig batterilevetid

Holder op til to dage mellem opladninger

En 5G-smartphone til i dag, klar til i morgen, og som også er bedre for din tegnebog.

Se nu

Kamera

Fang skønheden ved alt

Du er altid på udkig efter alverdens skønhed, og nu kan du fange den med fantastiske detaljer. Nokia G50 er udstyret med et 48 MP tredobbelt kamera, der tager betagende detaljerede billeder, som du bliver helt vild med.

Android 11

Den bliver bedre med alderen

Det nytter ikke meget at have en smartphone i lang tid, hvis den begynder at føles langsom og forældet efter et år. Så selvom Nokia G50 fra ny er forsynet med den nyeste Android 11, er den også klar fremtiden – med 3 års månedlige sikkerhedsopdateringer og 2 års OS-opgraderinger. Det er da smart!

5G-aktiveret

En fremtidssikret smartphone

Nokia G50 er fantastisk nu og klar til at møde fremtiden. Fordi det bliver endnu bedre, når den får forbindelse til 5G¹, takket være Qualcomm® Snapdragon™ 480 5G-mobilplatformen, der er designet til at optimere fremtidens teknologi. En smartere smartphone, kan man kalde det.

Vandmærkning

Vandmærkning af dine billeder

Uanset om du bruger tekst eller et logo, så giver vandmærkning dig mulighed for at tilføje en unik signatur, der viser, at billederne er dine.

Selfiestabilisering

Stabiliser din selfie

Det perfekte selfieøjeblik varer ikke ret længe. Med selfie-videostabilisering sidder du stabilt i billedet, også når du ryster lidt på armen. Og hvis du mere er en natteravn, hjælper den fantastiske nattilstand til selfies dig med at tage fantastiske selfies i svag belysning.

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones browsing the Spotify app
Nokia smartphones browsing the Spotify app

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner.

Få flere oplysninger
Nokia smartphones setting up ExpressVPN
Nokia smartphones setting up ExpressVPN

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

15G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Qualcomm og Snapdragon er varemærker tilhørende Qualcomm Incorporated, registreret i USA og andre lande.