Shopping bag with items Shopping bag loading Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Play Add Shield 5G 5G Display 6.58 inches 6.58 Camera

Nokia G60 5G

Gå til hovedindholdet
Nokia G60 5G smartphone
Nokia G60 5G smartphone

Nokia G60 5G

Play the long game

Førsteklasses ydeevne og bæredygtigt fremstillet

Nokia G60 5G giver endnu flere løfter om lang holdbarhed til de mange og ikke kun de få. Med et holdbart, miljøvenligt design og funktioner på et højt niveau.

Ro i sindet som standard

3 års månedlige sikkerhedsopdateringer1 betyder, at dine personlige oplysninger er sikre – stream, surf og shop online med ro i sindet. Derudover gemmes vores aktiverings- og enhedsydelsesdata på servere i Finland og er beskyttet af europæiske datalove.

Længere holdbarhed

Nokia G60 5G har en lang holdbarhed i sit DNA. Den er bygget bæredygtigt for at levere vores kendetegnende holdbarhed med en yderside, der er lavet af 60 % genbrugsplast. 2 Den er dækket af en 3-års garanti og lover 3 OS-opgraderinger.1

Nokia G60 5G

Nokia G60 5G er bygget til at holde længere ved hjælp af 60 % genbrugsplast.² Den har 3 års garanti,³ OS-opgraderinger og månedlige sikkerhedsopdateringer,¹ så du kan være sikker på, at din Nokia G60 5G forbliver i top. Den leverer en førsteklasses ydeevne, vores nyeste AI-kameraoplevelse og vores kendtegn: holdbarhed. Derudover giver 6,58“ FHD+ 120 Hz-skærmen dig en problemfri smartphoneoplevelse i hverdagen og i en størrelse, der er nem at holde.

Komplette specifikationer

Mange år med hardware- og softwarebeskyttelse

3 års garanti,3 OS-opgraderinger og månedlige sikkerhedsopdateringer.1

5G-forbindelse til nye højder

Leverer superhurtige forbindelseshastigheder med en Snapdragon® 695 5G-mobilplatform.

6,58" FHD+ 120 Hz-skærm

Fremragende billeder og superlækker visning. Alt sammen i en overskuelig enhed, der nemt kan bruges i hånden.

50 MP AI tredobbelt kamera

Vores bedste AI-kamerateknologier, herunder Capture Fusion til mere detaljerede ultra-vidvinklede billeder, Dark Vision og AI Portraits, til at indfange mere delbart indhold – og endnu bedre selfies – dag og nat.

Nokia G60 5G downloading security updates

Sikkerhed

Forbliver beskyttet indvendigt som udvendigt

Nokia G60 5G giver endnu flere løfter om lang holdbarhed til Nokia G-serien og leverer 3 års garanti, 3 OS-opgraderinger og månedlige sikkerhedsopdateringer.1
Nokia G60 5G with 5G connectivity

Ydeevne

Banebrydende hastigheder og klar til morgendagen

Den højtydende Snapdragon® 695 5G-mobilplatform leverer en hurtig, fremtidssikret ydeevne – perfekt til at ordne ting, når du er på farten.

The 6.58” FHD+ display on Nokia G60 5G

Display

En fantastisk skærm i en størrelse, der er nem at holde

En 6,58" FHD+-skærm garanterer et betagende, skarpt billede – og med en opdateringshastighed på 120 Hz vil det føles supernemt at rulle og stryge.

50 MP triple PureView camera

Kamera

Vores bedste AI-kamerateknologier

Alt sammen integreret i et tredobbelt 50 MP-kamera – med ultra-vidvinkel Capture Fusion, Dark Vision og AI Portraits, så du får endnu mere delbart indhold både dag og nat.

Nokia G60 5G made using recycled materials

Design

Gør et plastproblem til en holdbar løsning

Nokia G60 5G er langtidsholdbar af natur. Dens ramme og bagside er lavet af henholdsvis 60 % og 100 % genbrugsplast, hvilket gør den hårdfør mod slag og venligere overfor miljøet.

Nokia-enheder indeholder nu GoPro Quik-appen.

Gør dig klar til at udfolde din kreativitet, uanset hvor du er. Nu kan du optage, redigere og dele på udvalgte Nokia-telefoner med GoPro Quik-appen.

Få mere at vide
The GoPro Quik app on a Nokia device

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

Android er et varemærke tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

¹ Fra den globale lanceringsdato af Nokia G60 5G.

² Bagcover af 100% genbrugsplast og 60% genanvendt plastramme.

³ Se dækningen under den begrænsede fabriksgaranti.