Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Warning Chevron right Arrow upward HMD Global Checkmark Location New release /Mail OfferPrivacy tip External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard KlarnaError Hexagon Restore Bothie Quad camera Front camera Arrow right

Nokia X20

Smartphones
Nokia X20

Designet til at blive ved: Tre års garanti, styresystemsopdateringer og sikkerhedsopdateringer.

Farve

Nokia X20

Det er sjældent, at du bliver varm indeni over en telefon, men denne her leverer varen. Den er nemlig ikke bare god for dig. Den er også bedre for miljøet. Den leveres med 3 års garanti og et 100 % komposterbart etui, der er designet til at holde længere og forsvinde senere. Fordi du vil have den i et stykke tid, vidste vi, at den skulle være god. Derfor har vi inkluderet den innovative Dual Sight-multikameratilstand, der giver dig mulighed for at optage forskellige vinkler på samme tid, og med 5G¹ kan du dele dine videoer lynhurtigt. 3 års software- og sikkerhedsopdateringer vil også sikre morgendagens telefon endnu bedre, end den er i dag.

Komplette specifikationer

3 + 3 + 3 holdbarhed

Behold din telefon længere takket være 3 års garanti, 3 års sikkerhedsopdateringer, 3 års OS-opgraderinger.

Dual Sight-multikameratilstand

Fang hele historien med innovativ multi-kamerafunktion.

64 MP quad-kamera

Øg kvaliteten af dine videoer derhjemme eller på arbejdet med ZEISS Optics.

32 MP frontkamera

Nyd et kamera, der altid er klart, uanset tidspunktet.

Skift udsynet

Se nu

Dual Sight-multikameratilstand

Fang flere perspektiver på livet

Med Nokia X20 kan du få et nyt perspektiv på dit arbejde. Med Dual Sight-multikamera kan du optage videoer fra forskellige vinkler på samme tid. Og med 5G¹-hastighed kan du uploade og dele dem på et øjeblik.

Sikkerhed

Sikkerhed, der bliver mere og mere sikker

Når det gælder beskyttelse af alle dine arbejdsfiler, data fra sociale medier, videoer og fotos, kan det ikke blive for sikkert. Derfor tilbyder vi sikkerhedsopdateringer hver måned i op til 3 år. En ting mindre at bekymre sig om.

Bæredygtighed

Hav det endnu bedre med din telefon

En udvidet 3-års garanti betyder, at du kan holde fast i det, du elsker, endnu længere. Der medfølger ingen plastikoplader, og med det 100 % komposterbare etui har vi reduceret Nokia X20s påvirkning af miljøet. Fordi vi ved, at ingen kan gøre alt, men alle kan gøre noget.

64 MP quad-kamera med ZEISS optics

ZEISS Optics gør alle film til et mesterværk

64 MP quad-kameraet med ZEISS Optics og AI-assistance giver dig mulighed for at lave filmiske kvalitetsoptagelser af storslåede landskaber, fænomenale nærbilleder og levende portrætter. Der er også værktøjer til colourgrading og indstillinger for tilstande, der hjælper med at gøre din historie endnu bedre. Tillykke – du er lige blevet filminstruktør.

Vandmærkning

Sæt dit præg

Skal du dele et bevis på et koncept eller skyde billeder for sjov? Tilføj en unik signatur, og gør den til din helt egen.

32 MP frontkamera

Mørket er nu din ven

Nogle gange forsvinder behovet for at foretage et videoopkald ikke pludselig ved solnedgang. Med Nokia X20 kan du have tillid til frontkameraet i høj kvalitet, der er klart, dag og nat.

6,67” Full HD+-display

Se det store perspektiv.

Gær det nemmere at tjekke e-mails, se præsentationer og ses med kollegaerne takket være skærmen i Full HD+. Og når du er færdig med 9 til 5-jobbet, er den samme store 6,67” skærm perfekt til at se film eller spille spil. Se det for dig et øjeblik.

Smukke holdbare farver

Kombineret styrke og stil

Et hurtigt blik afslører, at Nokia X20 er en elegant telefon med et skandinavisk udseende. Se nærmere på den, og du vil helt sikkert sætte pris på den nordisk kvalitets solide udholdenhed – den er bygget til at holde. Om du skal have den i Midnight Sun eller Nordic Blue ... det overlader vi til dig.

To dages batterilevetid

Fra daggry i dag til morgendagens skumring

Det sidste, du har brug for, når du er under pres, er, at din telefon giver op. Nokia X20 har op til to dages batterilevetid², så du har måske brug for en genopladning før den.

Processor

Farvel til stivnede ansigter og frustration

Det er tid til at gøre det af med bufferen. Brug dine apps, få de seneste nyheder, og nyd dine yndlingsprogrammer, ligesom de var tiltænkt. Frustrationsfri.

Ren Android™ 11

Vær på forkant med det nyeste

Android 11 har en række innovative funktioner til din telefon, såsom at være i stand til at holde alle dine samtaler fra alle dine forskellige besked-apps samlet på ét praktisk sted. Så uanset hvor efterspurgt du bliver, går du aldrig glip af noget. Og med 3 års software-OS-opdateringer er du altid opdateret.

E-waste

Vi ændrer det, der er i kassen, for at reducere e-affald

Telefonopladere udgør tusinder af tons e-affald hvert år i EU. Da mange af os allerede har en oplader, erstatter vi den medfølgende oplader med et komposterbart etui for at hjælpe med at reducere e-affald og for at hjælpe din telefon med at holde længere. Har du brug for en oplader? Du kan stadig købe en, og vi donerer overskuddet til en miljøsag.

Få mere at vide

love it, trust it, keep it

I Finland er vores tilgang til livet og lykken simpel – hold fast i de ting, du elsker og har tillid til. Når vi anvender denne filosofi i designet af en telefon, er resultatet tydeligt: En hverdagspartner, du kan stole på, og som vil modstå tidens tand. Det nyeste udvalg af Nokia-telefoner er ingen undtagelse. Med deres innovative funktioner, holdbare konstruktion og løbende software- og sikkerhedsopdateringer vil de følge dig i gennem mange, mange morgendage.

Forøg sikkerheden med ExpressVPN

Uanset om du bruger wi-fi eller mobildata, får du et ekstra sikkerhedslag på internetforbindelsen med ExpressVPN, der beskytter dine data mod nysgerrige øjne. Få en 30-dages gratis prøveperiode på ExpressVPN på udvalgte Nokia-telefoner. Der er ingen binding eller behov for angivelse af en betalingsmetode – du er oppe og køre på under et minut.

Få flere oplysninger
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.
Two Nokia smartphones showing the simple setup and use of ExpressVPN.

Alt det, du vil høre og meget mere

Alle de sange og podcasts, du kender og elsker – og millioner, du kan gå på opdagelse i. Nokia-smartphones leveres nu forudinstalleret med Spotify, verdens mest populære lydstreamingtjeneste. Så er du kun et par tryk fra de bedste sange fra de største kunstnere i verden. Klar til afspilning hver uge på Spotify.

Få flere oplysninger
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.
Two Nokia smartphones browsing songs and podcasts on the Spotify app.

Gå ikke glip af noget. Tilmeld dig, og vær først til at få nyheder og tilbud fra Nokia-telefoner.

HMD Global Oy har en eksklusiv licens til Nokias brand for telefoner og tablets. Nokia er et registreret varemærke tilhørende Nokia Corporation. Android, Google og andre relaterede mærker er varemærker tilhørende Google LLC. Udvalget kan variere. Se dit lokale udvalg. Alle de angivne specifikationer, funktioner og andre produktoplysninger kan ændres uden varsel. Billeder er udelukkende til illustrationsformål.

15G-udbredelsen er begrænset og understøttes muligvis ikke af din teleudbyder. Den faktiske hastighed afhænger af netværket og andre faktorer.

2 2-dagesbatteritesten blev udført af HMD Global ved hjælp af en brugstest fra det virkelige liv. Testen omfattede aktiv brug af en enhed i fem timer om dagen med et nyt batteri. Anvendelse omfattede f.eks. spil, videostreaming, opkald, afsendelse af sms’er, internetsurfing og brug af apps (f.eks. sociale medier, nyheder, navigation og musik). Testen blev udført med normale enhedsindstillinger i et oplyst indendørs miljø. Enheden blev efterladt i standbytilstand natten over.