‌‌
Kontakt support

Kontakt os

Chat med os

Før du chatter med vores kundesupport, bedes du give os dine kontaktoplysninger.

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Hold styr på din online ordre

Brugervejledninger
Brugervejledninger

Seneste brugervejledninger til Nokia-telefoner

Se alle brugervejledninger
Ofte stillede spørgsmål

Mest viste artikler og emner

Hvorfor stopper telefonen af og til med at oplade før 100 %?

Opladebeskyttelsen er aktiveret ved lav og høj temperatur for at sikre, at telefonen virker optimalt og sikkert. Fortsæt opladning ved normal hastighed, og flyt telefonen til et sted med stuetemperatur.

>

Telefonen oplades ikke. Hvad gør jeg?

Sørg først for, at problemet ikke skyldes strømkilden eller stikket. Det kan du nemt kontrollere ved at tilslutte telefonen til et andet stik, og se om den oplades der. Er det ikke stikket, der er årsagen, skal du kontrollere netledningen eller ladeporten på din telefon og sørge for, at alt ser korrekt ud. Sluk helt for telefonen, og tilslut den til stikket. Hvis batteriet er helt afladet, kan det tage 2-3 minutter, før den begynder at lade op.

>

Hvordan kan jeg foretage en total nulstilling af min smartphone og gendanne den fuldstændigt til de oprindelige fabriksindstillinger?

Bemærk! En total nulstilling sletter alle data, indstillinger og indhold på din smartphone permanent og returnerer den til de oprindelige fabriksindstillinger. Det anbefales kraftigt, at du sikkerhedskopierer din enhed inden en total nulstilling. Se her for at få mere at vide om, hvordan du sikkerhedskopierer din smartphone eksternt.

For at nulstille din smartphone og slette alt indhold skal du først sørge for, at din telefon er tilsluttet til en strømkilde. Det anbefales også, at batteriet er mindst 50 % opladet, når du foretager en total nulstilling.

Tryk på lydstyrke op-knappen og strømknappen samtidig i ca. 30 sekunder, eller indtil rodmenuen vises. Vælg derefter den handling, du vil udføre, i rodmenuen, i dette tilfælde "Wipe data/factory reset".

Alternativt kan du også foretage en total nulstilling ved at trykke på Indstillinger > Sikkerhedskopiering og nulstilling > Nulstil fabriksdata > Nulstil telefon > Slet alt.

>
Service og reparation

Service og reparation

Nokia online reparationsservice

Har du problemer med din telefon? Vores online service gør det nemt at booke din Nokia smartphone til reparation.

Online reparationsservice
Garanti og forsikring

Garanti

Tjek garantien

Tjek, om din garanti gælder, ved at indtaste IMEI-koden.

Hvor finder jeg IMEI-koden?

Android-telefoner IMEI-koden til din telefon findes via Indstillinger > Om telefon > Status > IMEI-oplysninger. Hvis din telefon har to IMEI-koder, så angiv IMEI1.

Klassiske telefoner IMEI-koden til din telefon findes ved at indtaste *#06#, når du er på hovedskærmen.

Vælg din placering
Tjek garantien

Forsikre din Nokia mod skader

Du kan købe en Nokia-telefonforsikring inden for 14 dage efter købet af din Android-telefon. Forsikringen kan fås til 12 eller 24 måneder og dækker dig mod skade på skærm, vandskade og mere.

Få Nokia-telefonforsikring