Spar udgifter til dataroaming

Du kan reducere udgifterne til dataroaming og spare penge på telefonregningen, hvis du ændrer mobildataindstillingerne. Rediger Wi-Fi- og mobilnetværksindstillingerne for at bruge den optimale forbindelsesmetode.

Dataroaming betyder, at du bruger telefonen til at modtage data via netværk, som din netværksudbyder ikke ejer eller driver. Hvis du går på internettet, mens du roamer, kan udgifterne til datatrafik blive øget betydeligt, især i udlandet.

Det er generelt hurtigere og billigere at bruge en Wi-Fi-forbindelse frem for en mobildataforbindelse. Hvis der både er en tilgængelig Wi-Fi-forbindelse og en tilgængelig mobildataforbindelse, bruger telefonen Wi-Fi-forbindelsen.

Opret forbindelse til et Wi-Fi-netværk

1. Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Wi-Fi.
  2. Sørg for, at Wi-Fi-netværk er skiftet til Til.
  3. Vælg den forbindelse, du vil bruge.

Afbryd mobildataforbindelsen

Stryg nedad fra toppen af skærmen, tryk på network_cell Mobildata, og slå Mobildata fra.

thumb_up_alt

Tip: Du kan også følge din databrug ved at trykke på Indstillinger > Netværk og internet > Databrug.

Stop dataroaming

Tryk på Indstillinger > Netværk og internet > Mobilnetværk, og slå Roaming fra.