Opkald, kontakter og beskeder

Opkald

Foretag et opkald

Sådan foretager du et opkald med din nye telefon.

1. Indtast telefonnummeret. Tryk på * to gange for at skrive tegnet +, der bruges til internationale opkald.
  2. Tryk på . Vælg det SIM-kort, der skal bruges, hvis du bliver bedt om det.
  3. Tryk på for at afslutte opkaldet.

Besvar et opkald

Tryk på .
Tip: Du kan foretage håndfri opkald ved at parre telefonen med et kompatibelt Bluetooth-headset (sælges separat). Du aktiverer Bluetooth ved at vælge Menu > > Forbindelse > Bluetooth og sætte Bluetooth til Til.
Tip: Hvis du befinder dig i en situation, hvor du ikke kan besvare telefonen og hurtigt skal sætte den på lydløs, skal du trykke på .

Hurtigopkald

Du kan ringe til en kontakt hurtigt ved hjælp af hurtigopkald.

1. Du kan føje personer til din hurtigopkaldsliste ved at vælge Menu > .
  2. Vælg > Hurtigopkald, og slå Hurtigopkald til.
  3. Vælg Rediger.
  4. Rul til et tilgængeligt hurtigopkaldsnummer, og vælg Tilføj.
  5. Vælg en kontakt.

Du kan vælge, om telefonen ringer eller sender en besked, når du trykker på hurtigopkaldstasten. Telefonen ringer som standard. Du kan skifte opkald til en besked ved at vælge hurtigopkald og > Tildel til besked.