Indstillinger

Forbindelsesindstillinger

Tilgængelige forbindelsesindstillinger

Vælg Menu > > Forbindelse.

Under forbindelsesindstillingerne kan du f.eks. redigere:

• Indstillinger for Bluetooth, herunder telefonens navn og synlighed
  • Indstillinger for Dobbelt SIM, herunder det foretrukne SIM-kort eller opkald og beskeder
  • Indstillinger for Adgangspunkt, der ændrer den måde, du opretter forbindelse til internettet på
  • Indstillinger for Netværkstype, der ændrer det foretrukne netværk

Flytilstand

Når du flyver eller opholder dig steder, hvor der er restriktioner på brugen af telefonen, kan du bruge flytilstanden.

Du kan aktivere flytilstanden ved at vælge Menu > > Forbindelse og slå Flytilstand til.

Flytilstand lukker forbindelser til mobilnetværk og slår din enheds trådløse funktioner fra. Overhold de instruktioner og sikkerhedskrav, der f.eks. gives af et flyselskab, og alle gældende love og bestemmelser.

Begræns brugen af mobildata med dataroaming

Hvis du vil undgå ekstraomkostninger, kan du ændre indstillingerne for dataroaming.

Vælg Menu > > Forbindelse, og slå Dataroaming fra.