Nødopkald

Vigtigt: Der kan ikke garanteres forbindelse under alle forhold. Stol aldrig alene på trådløse telefoner til vigtig kommunikation, såsom ved ulykkestilfælde.

Inden du foretager opkaldet:

• Tænd telefonen.
  • Hvis telefonens skærm og taster er låst, skal du låse dem op.
  • Gå til et sted, hvor der er tilstrækkelig signalstyrke.

• Tryk flere gange på afslutningstasten, indtil startskærmen vises.
  • Skriv det officielle alarmnummer for det sted, hvor du befinder dig. Alarmnumre varierer fra sted til sted.
  • Tryk på opkaldstasten.
  • Giv de nødvendige oplysninger så præcist som muligt. Afslut ikke opkaldet, før alarmcentralen afslutter samtalen.

Det kan også være nødvendigt at gøre følgende:

• Sæt et SIM-kort i telefonen.
  • Hvis telefonen beder om en pinkode, skal du skrive det officielle alarmnummer til det sted, hvor du befinder dig, og trykke på opkaldstasten.
  • Slå alle opkaldsbegrænsninger fra på telefonen, f.eks. opkaldsspærring, begrænsede numre eller lukkede brugergrupper.