Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 3310 3G

Alle enheder

Nokia 3310 3G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonenLås eller lås op for tasterne
Grundlæggende brug

Udforsk telefonen

Se de forskellige apps og funktioner i telefonen

Se de forskellige apps og funktioner i telefonen
Vælg Menu.

Gå til en app eller funktion

Gå til en app eller funktion

Tryk op, ned, venstre eller højre på navigeringstasten.

Åbn en app, eller vælg en funktion

Åbn en app, eller vælg en funktion
Vælg Vælg.

Gå tilbage til den forrige visning

Gå tilbage til den forrige visning
Tryk på .

Gå tilbage til startskærmen

Gå tilbage til startskærmen

Tryk på afslutningstasten.

Arranger menuen

Hvis du vil ændre rækkefølgen af programmer i menuen, kan du omarrangere dem.

Hvis du vil omarrangere menuen, skal du vælge det program, du vil flytte. Vælg Menu > > Flyt, og brug rulletasten til at flytte programmet. Tryk på rulletasten for at placere programmet det ønskede sted.

Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.