Radio

Sådan søger du efter og gemmer radiostationer

Tilslut et kompatibelt headset. Det fungerer som en antenne.

Søg efter radiostationer

Vælg Menu > . Hvis du åbner radioen for første gang, søger den automatisk efter tilgængelige stationer og starter med at spille. Rul venstre eller højre for at skifte til en anden fundet station.

Hvis du vil søge efter alle tilgængelige stationer senere, skal du vælge > Autoindstilling.

Gem en fundet station som favorit

Du kan gemme en fundet station på din favoritliste.

1. Hvis du vil gemme en station som favorit, mens du lytter til den, skal du vælge > Føj til favoritter.
  2. Vælg en position, og vælg Tilføj.
  3. Navngiv kanalen, og vælg OK.