Se tasterne og delene i din nye telefon.

Din telefons taster og dele:

1. Opladerstik
  2. Ørestykke
  3. Rulle- og valgtast
  4. Funktionstast, opkaldstast
  5. Taltaster
  6. Funktionstast, afslut- og tænd/sluk-tast
  7. Hovedtelefonstik
  8. Kamera
  9. Blitz
  10. Antenneområde
  11. Slids til åbning af bagcover
  12. Højttaler

Du kan låse tasterne automatisk ved at vælge Menu > > Sikkerhed > Tastaturlås > Automatisk tastaturlås og vælge Til.

Du kan låse tasterne op ved at vælge Lås op og trykke på *.

Undgå at berøre antenneområdet, mens antennen er i brug. Hvis antennerne berøres, kan det have indflydelse på kvaliteten af kommunikationen, og batteriets levetid kan blive reduceret, fordi der bruges mere strøm under driften.

Tilslut ikke til produkter, som skaber et udgangssignal, da dette kan beskadige enheden. Tilslut ikke lydstikket til en spændingskilde. Vær særligt opmærksom på lydstyrken, hvis du forbinder lydstikket med en ekstern enhed eller et headset, der ikke er godkendt til brug med denne enhed.

Enheden indeholder magnetiske dele. Metalliske materialer kan tiltrækkes af enheden. Placer ikke kreditkort eller andre magnetiske lagringsmedier i nærheden af enheden, da de oplysninger, der er lagret på dem, kan blive slettet.

Nogle af de tilbehørsprodukter, der nævnes i denne brugervejledning, f.eks. oplader, headset eller datakabel, sælges muligvis separat.

Bemærk! Du kan indstille telefonen til at bede om en sikkerhedskode. Vælg Menu > > Sikkerhed > Tastaturlås, og slå Sikkerhedskode til. Hvis der er en forudindstillet kode, er den 12345. Du kan ændre den for at beskytte dine personlige oplysninger. Vær opmærksom på, at hvis du ændrer koden, skal du huske den nye kode, da HMD Global ikke kan åbne eller tilsidesætte den.