Shopping bag with items Shopping bag loading Facebook Google Account Warning Chevron right Chevron down Chevron up Arrow left Arrow right Arrow left Arrow upward HMD Global Checkmark-outline Location New release /Mail Offer Privacy tip Account External link Facebook Instagram YouTube Twitter Mastercard Klarna Delivery Smartphone

Brugervejledning til Nokia 3310 3G

[skipToMainContent]
Alle enheder

Nokia 3310 3G

Taster og deleKonfigurer og tænd telefonenOplad telefonenLås eller lås op for tasterne
Radio

Lyt til radio

Fandt du en god radiostation? Så kan du lytte til den!

Lyt til dine foretrukne radiostationer på telefonen

Vælg Menu > . Rul op eller ned for at ændre lydstyrken. Du kan lukke radioen ved at vælge Valg > Sluk radioen.

Vælg Menu > . Radioen starter med at spille den seneste station, du har lyttet til.

Skift station ved at rulle venstre eller højre.

Rul op eller ned for at ændre lydstyrken.

Luk radioen ved at vælge > Luk radio.

Tip: Du kan lytte til en radiostation med telefonens højttalere ved at trykke på og slå Højttaler til. Hold headsettet tilsluttet.
Synes du, dette var nyttigt?

Har du stadig brug for hjælp?

Kontakt support

Livechat

Livechat

Vores English chat er åben 24/7. Du kan stadig kontakte vores engelske chatsupport – udfyld dine kontaktoplysninger først!

Send os en e-mail

Beskriv problemet, så kontakter vi dig via e-mail. E-mail support er tilgængeligt på engelsk.

Assistance og hjælp

Reparation eller udskiftning

Har du forsøgt selvhjælpsmulighederne, og telefonen fungerer stadig ikke? Lad os ordne det.

Genbrug

Send os dine uønskede enheder, så vi kan bortskaffe dem på forsvarlig vis.