Indstillinger

Tilpasningsindstillinger

Skift din ringetone

1. Vælg Menu > > Tilpasning > Lyde.
  2. Vælg Ringetone.
  3. Rul til en ringetone.
  4. Tryk på Vælg.

Skift dine beskedtoner

1. Vælg Menu > > Tilpasning > Lyde > Beskedtone.
  2. Rul til en beskedtone.
  3. Tryk på Vælg.

Vælg en ny baggrund

Du kan skifte baggrunden på din startskærm med baggrunde.

1. Vælg Menu > > Tilpasning > Baggrund til låseskærm > Baggrunde.
  2. Rul til en baggrund, og tryk på Vælg for at se, hvordan den ser ud på skærmen.
  3. Tryk på .

Du kan også vælge en baggrund blandt de billeder, du har gemt på telefonen.

Vælg en ny temafarve

Du kan ændre den farve, som din telefon bruger til at fremhæve ting som f.eks. menuindstillinger.

1. Vælg Menu > > Tilpasning > Tema.
  2. Rul venstre eller højre for at vælge en farve.
  3. Tryk på Vælg.

Vælg en genvej for den venstre og højre funktionstast

1. Vælg Menu > > Tilpasning > Tastatur > Genveje på låseskærm.
  2. Vælg Højre tast eller Venstre tast, og rul til det program eller den funktion, du ønsker.
  3. Tryk på Vælg.