Kopiér, del og fjern indhold

Fjern privat indhold fra telefonen

Hvis du køber en ny telefon eller ønsker at bortskaffe eller genbruge telefonen, kan du fjerne dine personlige oplysninger på følgende måde.

Fjern indhold fra telefonen

Når du fjerner privat indhold fra telefonen, skal du være opmærksom på, om du fjerner indholdet fra telefonhukommelsen eller fra SIM-kortet.

1. Du kan fjerne beskeder ved at vælge Menu > > > Slet samtaler. Vælg den samtale, du vil slette, og vælg . Du kan også vælge > Vælg alle for at vælge alle samtaler på én gang.
  2. Hvis du vil fjerne kontakter, skal du vælge Menu > > > Slet kontakter. Vælg de kontakter, du vil slette, og vælg . Du kan også vælge > Vælg alle for at vælge alle kontakter på én gang.
  3. Hvis du vil fjerne opkaldsoplysninger, skal du vælge Menu > > Slet alle.
  4. Kontrollér, at alle dine personlige oplysninger er blevet fjernet.